Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Duivelse Vrouwen.

Duivelse Vrouwen

Duivelse Vrouwen is een Vlaamse reportagereeks, waarin Katrin Kerkhofs, echtgenote van Dries Mertens, andere vrouwen van Rode Duivels-spelers interviewt. Ze doet dit in hun eigen omgeving. De gesprekken gaan over het zijn van een voetbalvrouw, het krijgen van aandacht als partner van, het moeten volgen van de voetballer naar verschillende clubs, en het opbouwen van een eigen leven en carrière. Worstelen ze met dezelfde problemen en vragen als Katrin Kerkhofs zelf? De voetbalvrouw gaat in de portrettenreeks Duivelse vrouwen onder meer op bezoek bij Michèle en Kevin De Bruyne, Diana en Laurent Ciman, Noémie en Yannick Ferreira, Caroline en Nicolas Lombaerts, Polly en Thomas Vermaelen, en Katrien en Marc Wilmots.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.