Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Big Time Rush.

Big Time Rush

In Big Time Rush worden vier ijshockey spelende tieners uit Minnesota plotseling naar LA gehaald. Producer Gustavo Rocque (Stephen Kramer Glickman) wil van hen namelijk een grote boyband maken. Kendall Donald Knight (Kendall Schmidt) is de leider, James Diamond (James Maslow) is de knapste, Carlos Garcia (Carlos Pena Jr.) is de grappige kluns en Logan Hortence Mitchell (Logan Henderson) is de slimste van de groep. Al snel komen de jongens erachter dat het leven van een popster niet alleen glitter en glamour is, maar dat ze keihard moeten werken om het te maken als boyband. De jongens in Big Time Rush zingen echt en hebben meerdere singles uitgebracht. Ook Katie Knight (Ciara Bravo), Jo Taylor (Katelyn Tarver) en Kelly Wainright (Tanya Chisholm) spelen een rol in de jeugdserie Big Time Rush.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.