Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor McLeod's Daughters.

McLeod's Daughters

McLeod's Daughters is een Australische tv-serie die gebaseerd is op de gelijknamige film uit 1996. De zussen Claire (Lisa Chappell) en Tess McLeod (Bridie Carter) leven vanaf hun kinderjaren al gescheiden van elkaar. Tess leeft in de stad met haar moeder, terwijl Claire op het platteland woont met hun vader, Jack McLeod. Als Jack overlijdt, erven de beide zussen in McLeod's Daughters elk een deel van de boerderij Drovers Run. Tess keert daarom voor het eerst sinds jaren weer terug naar het platteland. Meg Fountain (Sonia Todd) woont als huishoudster samen met haar dochter Jodi (Rachael Carpani) op het erfgoed in het kleine huisje. Ook komt boodschappenmeisje Becky Howard (Jessica Napier) af en toe langs. De vijf meiden in McLeod's Daughters besluiten er gezamenlijk wat te van maken, ondanks kritiek van hun buren.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.