Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Perfect?.

Perfect?

Karen Damen leidt in Perfect? twee maanden lang het perfecte leven. Ze houdt zich daarbij vast aan de deskundigen die ze in vrouwentijdschriften ziet. Ze neemt het advies van al deze voedingsgoeroes, gezondheidscoaches, personal trainers en psychotherapeuten voor waar aan. Ze laat zich in Perfect? voorschrijven hoe ze moet zorgen voor een slank lichaam, een gezond leven, een gelukkig gezin en een perfecte garderobe. Maar wat gebeurt er echt als je die zak chips laat staan, alleen nog maar groene thee drinkt en twee keer per dag crème te smeert? Voormalig K3-zangeres Karen Damen ondergaat het in Perfect? Ze laat zien hoe haalbaar de adviezen zijn en hoe het perfecte leven haar bevalt.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.