Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Dynamo: Magician Impossible.

Dynamo: Magician Impossible

In Dynamo: Magician Impossible doet Dynamo dingen die eigenlijk niet mogelijk zijn: vingervlugge trucs, grensverleggende illusies en levensgevaarlijke stunts. Dynamo kan zelfs de gedachten van zijn publiek lezen. De Britse goochelaar Dynamo, de artiestennaam van Steven Frayne, reist in Dynamo: Magician Impossible de wereld rond met zijn street magic. Overal waar hij komt, blaast hij zijn nietsvermoedende publiek omver. Zo belandt Dynamo onder andere in Venetië waar hij de World Poker Tour bijwoont, en in Rio de Janeiro waar hij straatkinderen goocheltrucs leert. Dynamo: Magician Impossible laat de goochelaar onder meer over water lopen en boven de grond zweven. In Los Angeles voert hij vervolgens een van zijn spectaculairste stunts ooit uit; hij maakt een verticale wandeling op de muren van het gebouw van de L.A. Times.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.