Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Nieuwe Buren.

Nieuwe Buren

Nieuwe buren laat Karen Damen en James Cooke hun luxeleven voor een maand vaarwelzeggen. De beste vrienden hebben het goed voor elkaar: ze genieten van luxe, een prachtig huis, een mooie auto en hippe kleren. In dit tv-programma verhuizen ze echter samen naar een sociale huurwoning, waar ze moeten rondkomen van een minimumloon en aan vrijwilligerswerk in verschillende rusthuizen moeten doen. Ze moeten het 30 dagen zien te redden met €768, waarmee ze ondervinden wat voor meer dan 100.00 Belgen de keiharde, dagelijkse realiteit is. Een maand lang leven met beperkte middelen en zonder gsm en sociale media is echter wel even wennen voor Karen, die in haar K3-periode goed verdiend heeft.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.