Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Iedereen K3.

Iedereen K3

In Iedereen K3 nemen Hanne, Marthe en Klaasje hun fans op sleeptouw door hun leven. De mix van rubrieken en onderwerpen maken allemaal deel uit van de magische wereld van K3. Dansen, zingen, sporten, koken, fashion en knutselen; de kinderen in de studio voelen zich in dit Vlaamse tv-programma allemaal onderdeel van K3. Ook nodigen de meiden elke aflevering van Iedereen K3 een gast uit in hun studio. Hij of zij leert de kinderen in de studio iets nieuws, zoals hoe je de perfecte filmkus geeft. Onder meer Kürt Rogiers, Laura Tesoro, Eline De Munck, Regi, Gers Pardoel en Jelle Cleymans komen langs. Hanne, Marthe en Klaasje sluiten het tv-programma muzikaal af met een optreden, waarbij het publiek mag meezingen en -dansen.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.