Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Sofie in de Keuken van.

Sofie in de Keuken van

Sofie in de Keuken van is een Vlaams kookprogramma met Sofie Dumont. De chef-kok kookt in haar tv-programma een week lang vanuit de keuken van een bekende Vlaming. Ze maakt samen met hen gerechten klaar, helpt hen met apparaten die ze nooit gebruikt hebben en geeft kooktips. Deelnemers aan Sofie in de Keuken van zijn onder meer Eva Daeleman die gluten- en lactosevrij eet, Manoe Frateur die de pizza-oven erbij pakt, Evi Hanssen die de hulp van haar kinderen inschakelt, en Ian Thomas die overtuigd veganist is. Sofie Dumont presenteert ook De Keuken van Sofie. De leidraad van De Keuken van Sofie betreft vijf kookthema's die elk op een vaste dag terugkeren, zoals het maken van een dessert en de internationale keuken.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.