Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Pratende Poep.

Pratende Poep

Pratende Poep gaat over een wereld waarin mensen en hun kont afzonderlijk leven. De hoofdpersonages in de animatieserie zijn Zack en Deuce. Samen met zijn kont Deuce beleeft Zack de meest spannende avonturen. Zo moet Zack bijvoorbeeld de hulp inroepen van kontjagers, omdat de mensen hun billen er steeds vandoor gaan en stiekem een gemeen plan voorbereiden. Dieter Troubleyn schreef de begintune van Pratende Poep en spreekt de stem van Deuce in. Matthew Michel neemt op zijn beurt de stem van Zack voor zijn rekening. De tekenfilmserie heet in het Engels The Day My Butt Went Psycho. Pratende Poep is gebaseerd op een boekenserie van Andy Griffiths.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.