Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor The Murder Detectives.

The Murder Detectives

De documentaire The murder detectives van David Nath volgt anderhalf jaar lang een moordonderzoek. Na de moord op de 19-jarige Nicholas uit Bristol, die een keurig leven leek te leiden, doorzoeken inspecteurs de stad naar de verdachte, een gemaskerde man die op de plaats delict gefilmd werd door bewakingscamera's. De laatste woorden van het slachtoffer zijn die naar het noodnummer, net voor hij aan zijn steekwonden bezweek. Wie wilde de jongen dood en waarom? Een zwarte handschoen zou de enige link naar het antwoord kunnen zijn. The murder detectives volgt onder andere rechercheur Andy Bevan tijdens zijn onderzoek. Ook komen de ouders en de vriendin van het slachtoffer aan het woord. The murder detectives won een BAFTA voor beste documentairereeks.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.