Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Parenthood.

Parenthood

Parenthood volgt het leven van de leden van de familie Braverman. De Amerikaanse tv-serie is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1989. Aan het hoofd van de familie Braverman staan Zeek (Craig T. Nelson) en Camille Braverman (Bonnie Bedelia). Ze zijn al 46 jaar getrouwd en hebben vier volwassen kinderen: Adam (Peter Krause), Sarah (Lauren Graham), Crosby (Dax Shepard) en Julia (Erika Christensen). Ook zij hebben inmiddels eigen gezinnen en hun eigen problemen, zo hebben Adam en zijn vrouw Kristina een zoon met het Syndroom van Asperger en probeert Sarah als alleenstaande moeder haar twee pubers op te voeden. Andere castleden in Parenthood zijn onder meer Monica Potter, Erika Christensen, Sam Jaeger, Savannah Paige Rae, Sarah Ramos en Max Burkholder.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.