Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Rode Neuzen Dag.

Rode Neuzen Dag

VTM, Qmusic en Belfius organiseren Rode neuzen dag: lachen helpt om geld in te zamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen. Tienduizenden jongeren krijgen namelijk niet de zorg die ze nodig hebben. Centraal bij Rode neuzen dag staat funraising: door te lachen en samen gek te doen, wordt het taboe rond psychische problemen doorbroken. Daarnaast wordt door middel van acties en donaties, geld ingezameld voor een betere opvang van jongeren. Dit laatste gebeurt door middel van actievoerders die zelf allerlei acties organiseren. Het hoogtepunt van de actie is de slotshow, waarin acteurs, komedianten en artiesten de revue passeren. De slotshow van Rode neuzen dag wordt gepresenteerd door Koen Wauters en Jonas Van Geel, ook vinden er activiteiten plaats op het Sint-Pietersplein in Gent.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.