Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Deze Is Voor Jou.

Deze Is Voor Jou

In Deze Is Voor Jou worden Vlamingen verrast met een privéoptreden van hun favoriete artiest. Kijkers verrassen iemand die hen na aan het hart ligt, zo regelt een dochter een optreden van Stan Van Samang voor haar zieke moeder. Ook maakt de kijker kennis met een bruidegom die altijd te druk was om te trouwen, maar dit goedmaakt met een lied gezongen door Emma Bale. Deze Is Voor Jou laat daarnaast Tom Helsen een nummer schrijven voor een pasgetrouwd stel, twee broers hun derde broer in de spotlights zetten met een optreden van Bandits, en een broer een concert van Clouseau regelen voor zijn zus die een nier voor hem afstond. Ook Niels Destadsbader, Years & Years, Guy Swinnen en Laura Tesoro verzorgen in Deze Is Voor Jou unieke en persoonlijke optredens.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.