Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Dwars Door Amerika.

Dwars Door Amerika

Dwars Door Amerika is een extra lange aflevering van de reportagereeks waarin Wouter Deboot voor het tv-programma Iedereen Beroemd dwars door Amerika fietst. Hij gaat op zoek naar de ziel van Amerika. Hiervoor gaat hij in gesprek met gewone mensen. Wij Europeanen kennen Amerika namelijk eigenlijk helemaal niet. In Dwars Door Amerika zie je de beste momenten en meest bijzondere ontmoetingen die hij beleefde tijdens zijn 7.000 kilometer lange tocht door de VS. De maandenlange fietstocht leverde in totaal ruim 40 televisiemomenten en een gelijknamig boek op. Dwars Door Amerika laat een land van contrasten zien, dat nog nooit zo verdeeld was. De reporter fietste overigens zonder luxe en comfort, met als doel om tot de essentie te komen.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.