Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Astrid.

Astrid

Het leven van Astrid Coppens is behoorlijk veranderd. Het ziet er in ieder geval heel anders uit dan in haar Astrid In Wonderland, toen ze nog Astrid Bryan heette. Zo vond de Hollywoodvrouw van Vlaanderen een nieuwe liefde: Bram Coppens. In de realityserie ziet de kijker hoe gelukkig Astrid is met haar verloofde. Ze laat hun nieuwe huis zien en spreekt over de verhuisplannen. Verder is te zien hoe Astrid haar eigen sportlabel op de markt brengt, waarbij stylist Jani een handje komt helpen, en hoe vriend Jelle Van Damme een belangrijke wedstrijd met LA Galaxy speelt. Heel bekend Vlaanderen komt over de vloer. Ook is er in Astrid echter aandacht voor de nasleep van haar vechtscheiding.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.