Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Tom Boonen: My Ride, My Fight, My Life.

Tom Boonen: My Ride, My Fight, My Life

Koen Wauters zoekt in Tom Boonen: My Ride, My Fight, My Life wielrenner Tom Boonen thuis op in Mol. Tom Boonen: My Ride, My Fight, My Life laat Koen Wauters en de wielrenner samen herinneringen ophalen uit Tom Boonen zijn carrière. Zo maken ze samen een balans op van vijftien jaar aan de top. De presentator duikt daarnaast de keuken met vrouw Lore, waar zij hem de eetgewoonten van de wielrenner verklapt. Het portret biedt een intiem inkijkje in het leven van Tornado Tom, die na de koers van Parijs-Roubaix stopt met wielrennen. De titel van de serie is een verwijzing naar de spreuk die Tom Boonen op zijn borst getatoeëerd heeft.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.