Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor The Murder Of Sadie Hartley.

The Murder Of Sadie Hartley

De documentaire The Murder Of Sadie Hartley behandelt de moord op zakenvrouw Sadie Hartley, die middels tientallen messteken vermoord werd in haar eigen huis. De Lancashire Police wordt gevolgd terwijl ze de moordzaak inspecteren: van de oproep naar plaats delict tot aan de rechtszaak waarin twee vrouwelijke verdachten terecht staan. Sarah Williams en Katrina Walsh worden schuldig bevonden aan de moord. De twee blijken de moord gedurende 18 maanden te hebben voorbereid. In The Murder Of Sadie Hartley zijn onder meer interviews te zien met de familie van Sadie Hartley, ook worden de gesprekken met de moordenaars getoond en wordt al het door de politie verzamelde bewijs doorgenomen. Zo bevat The Murder Of Sadie Hartley onder meer beelden van de arrestatie van Sarah Williams en de opgraving van het gebruikte stroomstootwapen.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.