Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Rectify.

Rectify

In de Amerikaanse serie Rectify mag Daniel Holden (Aden Young) na 19 jaar eenzame opsluiting in de dodencel de gevangenis verlaten. Nieuw DNA-materiaal in zijn zaak zorgde voor zijn vrijlating, maar daarmee was Daniels onschuld nog niet bewezen. Heeft hij misschien toch wel zijn jeugdliefje Hannah verkracht en vermoord? Daniel Holden keert terug naar zijn geboortestad Paulie, Georgia waar hij tezamen met zijn familie, naasten en de gemeenschap opnieuw moet wennen aan het leven. Zijn onverwachte terugkeer gooit namelijk niet alleen zijn eigen familie overhoop, maar heeft ook invloed op anderen die verbonden zijn met z’n zaak, zoals de openbare aanklager en de sheriff. De Andere castleden in Rectify zijn Abigail Spencer (Amantha Holden), J. Smith-Cameron (Janet Talbot), Adelaide Clemens (Tawney Talbot), Clayne Crawford (Ted "Teddy" Talbot, Jr.) en Luke Kirby (Jon Stern)

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.