Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Bancroft.

Bancroft

In de Britse misdaadserie Bancroft zorgt een oude moordzaak voor spanning. De vierdelige tv-serie volgt Elizabeth Bancroft (Sarah Parish). De rechercheur leeft voor haar werk en het politiekorps. Ze bindt de strijd aan met de Kamara-bende, die Manchester in haar greep houdt. De missie komt echter op een lager pitje te staan als Katherine Stevens (Faye Marsay), een cold case krijgt toegewezen. Hiervoor werkt ze samen met Anya Karim (Amara Karan). Het gaat om de moord op Laura Frazer, 27 jaar geleden, waarbij de moordenaar nooit gevonden werd. Het onderzoek brengt Bancroft en Stevens samen; Bancroft lijkt namelijk meer over die oude moordzaak te weten. Het onderzoek brengt demonen uit haar verleden naar het heden, zo komt ze weer in contact met een oude liefde.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.