Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Jonge Garde.

Jonge Garde

Jonge Garde draait om Sophie (Hanneleen Claes), Thomas (Mathias T'syen), Levi (Ridder van Kooten), Marie-Elise (Dianne van den Eng), Caroline (Amélie Scheepers) en Aram (Rohan Sukhraj). Deze zes tieners gaan naar De Kookschool, een school waar leerlingen worden klaargestoomd voor een carrière in de horeca. De tieners willen namelijk chef-kok worden. Sophie kan echter stiekem helemaal niet koken, zodat Levi stiekem haar toelatingsexamen heeft gemaakt. Naast koken is er dan ook nog veel meer te beleven in de jeugdserie Jonge Garde, zo proberen de leerlingen onder het toeziend oog van de strenge directrice hun school elke dag een beetje beter te maken. Of ze nu lastige gasten over de vloer krijgen of moeten koken met maar een paar ingrediënten; de zes tieners vinden samen altijd een oplossing.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.