Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Zo Man Zo Vrouw.

Zo Man Zo Vrouw

In Zo man, zo vrouw gaat stylist Jani Kazaltzis op zoek naar koppels die een volledige restyling op modegebied nodig hebben. De koppels zijn niet al te modieus, zodat er begonnen wordt met het volledig leeghalen van de kledingkasten en het verwijderen van hun modeblunders en foute outfits. Jani Kazaltzis leert hen in het amusementsprogramma vervolgens wat zij beter kunnen dragen, hoe ze hun kleding beter kunnen combineren en neemt hun kapsels onder handen. Na een volledige make-over voelen de koppels in Zo man, zo vrouw zich aantrekkelijker en zelfverzekerder. Met deze frisse start kunnen ze vervolgens ook hun relatie nieuw leven inblazen.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.