Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Kinderwens.

Kinderwens

In Kinderwens gaat Leen Dendievel op zoektocht naar het waarom van een kinderwens. Waarom willen mensen kinderen? Leen is geen moeder en wil dat ook (nog) niet zijn. Het tv-programma vertrekt vanuit haar eigen vaststelling dat ze nog geen kinderen wil. Leen kaatst daarbij graag de vraag terug die mensen die geen kinderen willen vaak gesteld wordt: "Waarom wel?" Leen voelt wel een enorme sociale druk om aan kinderen te beginnen. Ze vraagt zich zodoende ook af of er zielsverwanten zijn: mensen die net als zij van kinderen houden, maar er zelf geen een willen. Leen gaat op bezoek bij mensen met en zonder kinderwens. Hoe gaan zij om met de commentaar van anderen op hun keuze?

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.