Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Line Of Duty.

Line Of Duty

Na een verkeerd gelopen schietpartij tijdens een contra-terrorisme operatie, wordt detective sergeant Steve Arnott overgeplaatst. Omdat hij weigerde de onkunde van zijn meerderen toe te dekken, belandt hij bij AC-12, een anticorruptie-eenheid van de politie, geleid door hoofdinspecteur Ted Hastings. Aldaar komt Arnott zijn eerlijkheid juist goed van pas: het is aan AC-12 om de politie zuiver te houden door verdachte politiechefs tegen het licht te houden. Hastings heeft meteen een mooie klus voor Arnott: Tony Gates, die ervan wordt verdacht zijn succescijfers kunstmatig op te smukken. Arnott werkt voor dit onderzoek samen met detective constable Kate Fleming. Line Of Duty staat bekend om zijn realisme, bijvoorbeeld op het gebied van politieverhoren.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.