Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Dossier K.

Dossier K

Dossier K is de opvolger van De zaak Alzheimer, de tweede thriller van Jef Geeraerts uit de Vincke & Verstuyft-reeks. In deze film hoort Nazim Tahir (Blerim Destani) dat zijn vader in Antwerpen werd vermoord door leden van een rivaliserende clan. Vanwege een eeuwenoud Albanees gewoonterecht is hij verplicht wraak te nemen. Het team van commissaris Eric Vincke (Koen De Bouw) doet onderzoek naar de moordzaak en is terecht bang voor verdere escalatie. Daarnaast blijken er ook grote problemen in hun eigen politie-eenheid te zijn. Andere castleden in deze film zijn Werner De Smedt als Freddy Verstuyft, Hilde De Baerdemaeker als Linda de Leenheer en Filip Peeters als commissaris De Keyser.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.