Property Brothers

Property Brothers herbekijken

Seizoen 5
42:02

Seizoen 5, Aflevering 13

4,0 3 x
Toen hun huurcontract afliep, moesten aanstaande ouders Marc en Ashleigh hun appartement in Manhattan ontvluchten. Nu wonen ze bij zijn ouders, waar ze dagelijks moeten pendelen en het risico lopen vast te komen zitten in een onzekere situatie.
42:03

Seizoen 5, Aflevering 12

4,0 2 x
De ambitieuze opknapbeurt van een familie bezorgt Jonathan een megaproject.
42:11

Seizoen 5, Aflevering 11

3,0 3 x
Moe van het leven in een krappe huurappartement, hardwerkende advocaat Gina is klaar voor een chique huis waar ze kan entertainen in stijl. Maar het vinden van een sleutelklare woning in haar ideale buurt gaat haar budget te boven.
42:11

Seizoen 5, Aflevering 10

4,0 3 x
Schoolliefjes Craig en Laurel hebben hun vorige huis verkocht en wonen nu bij zijn moeder tot ze hun ultieme droomhuis hebben gevonden. Maar dat kan nog wel even duren, want het stel heeft torenhoge verwachtingen en is niet bereid tot compromissen.
42:07

Seizoen 5, Aflevering 8

3,0 2 x
Na 10 maanden in de kelder van haar ouders te hebben gekampeerd, zijn Julie, Adam en hun 2 kinderen klaar om een huis te zoeken. Ze willen dicht bij hun familie blijven, maar het vinden van een instapklare woning in de buurt blijkt heel moeilijk.
42:07

Seizoen 5, Aflevering 7

4,0 3 x
Na hun huwelijk trokken Kristen en Ben in bij haar ouders. En hoewel ze dolgraag een eigen huis willen vinden, is hun huizenjacht frustrerender dan verwacht.
41:44

Seizoen 5, Aflevering 6

4,0 2 x
Darren en Tory houden van de stad, maar met een hond en twee kinderen zijn ze het beu om zich in een piepklein stadsappartement te wringen. Het stel is wanhopig op zoek naar een ruime gezinswoning in de buitenwijken.
42:05

Seizoen 5, Aflevering 5

4,0 3 x
Angela en Ro hebben genoeg van hun compacte flat en willen graag een gezin stichten. Ze zijn op zoek naar een ruime woning in een geweldige buurt. En hoewel hun wensenlijstje ver boven hun budget ligt, zijn ze nog niet klaar voor een compromis.
42:00

Seizoen 5, Aflevering 4

3,0 3 x
Carlie en Drum zijn klaar om hun gezin uit te breiden, maar hun kleine stadswoning houdt hen tegen. Ze hopen op een ruim huis in een voorstad, maar hun torenhoge verwachtingen stroken niet met hun budget.
41:57

Seizoen 5, Aflevering 3

3,0 2 x
De alleenstaande moeder Anna heeft een zwaar jaar achter de rug, maar ze ziet het altijd van de zonnige kant. En hoewel ze dankbaar is dat ze nu bij familie woont, is ze klaar om alles wat ze heeft te investeren in een droomhuis voor haarzelf.
Archief