Q Sunset Concert

Januari 2018
41:00

Aflevering 5

4,0 12 x
Aflevering 5 van Q Sunset Concert is uitgezonden op maandag 1 januari 2018 om 2:36 uur en was te zien op Q2.
1:10:00

Aflevering 1

3,0 8 x
Aflevering 1 van Q Sunset Concert is uitgezonden op maandag 1 januari 2018 om 1:54 uur en was te zien op Q2.
September 2017
26:00

Aflevering 6

4,0 17 x
De hele zomer lang zijn er heel wat Sunset Concerten met straffe artiesten in het Q-Beach House op het strand van Oostende. Ook Oscar and the Wolf stond op het podium van de Lifeguard Tower. De succesvolle electropopband van frontman Max Colombie stond deze zomer al op enkele van de grootste Belgische festivals zoals Rock Werchter, Tomorrowland en de Lokerse Feesten. De band bracht recent twee nieuwe singles uit van hun nieuwe album 'Infinity': 'So Real' en 'Breathing'. Die nummers mochten uite...
41:00

Aflevering 5

3,0 12 x
De hele zomer lang zijn er heel wat Sunset Concerten met straffe artiesten in het Q-Beach House op het strand van Oostende. Ook Emma Bale stond op het podium van de Lifeguard Tower. De 18-jarige Vlaamse popzangeres bracht er live haar grootste hits waaronder Run, Fortune Cookie en Worth It. Ook haar nieuwste single Curaçao ontbrak niet in haar repertoire.
Augustus 2017
59:00

Aflevering 4

4,0 24 x
De hele zomer lang zijn er heel wat Sunset Concerten met straffe artiesten in het Q-Beach House op het strand van Oostende. Na het optreden van Rudimental nam de Duitse dj Felix Jaehn het over en liet hij de luisteraars dansen op onder andere zijn bekendste hit 'Ain't Nobody (Loves Me Better)'.
41:00

Aflevering 3

4,0 17 x
De hele zomer lang zijn er heel wat Sunset Concerten met straffe artiesten in het Q-Beach House op het strand van Oostende. Ook de Belgische zanger Loïc Nottet stond op het podium van de Lifeguard Tower. Hij bracht er live enkele van zijn bekendste nummers van zijn eerste album.
56:00

Aflevering 2

4,0 10 x
Ook de Britse elektronische band Rudimental stond op het podium van het Q-Beach House. Ze brachten op het strand van Oostende hun populaire nummers zoals 'Feel The Love' en 'Waiting All Night'. Nadien nam de Duitse dj Felix Jaehn het over en liet hij de luisteraars dansen op onder andere zijn bekendste hit 'Ain't Nobody (Loves Me Better)'.
Juli 2017
1:10:00

Aflevering 1

3,0 21 x
De hele zomer lang zijn er heel wat Sunset Concerten met straffe artiesten in het Q-Beach House. Gers Pardoel gaf de aftrap aan het podium van de Lifeguard Tower. De Nederlandse rapper bracht er live enkele van zijn grootste hits, onder andere uit het VTM-programma Liefde voor Muziek.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.