Rescue Cam

Rescue Cam gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Rescue Cam

Een auto belandt in een rivier. - In Tampa, Florida, eindigt een vliegtuig naast de landingsbaan. - In Chicago moeten de hulpdiensten uitrukken voor een gecrashte trein.

Seizoen 1
Een man redt zijn hond van een hongerige alligator. - Een student komt vast te zitten in een droogkast. - Enkele glazenwassers beleven de schrik van hun leven wanneer hun steiger het begeeft.
Enkele zeilers helpen passagiers van een vliegtuig dat neerstortte op zee. - Agenten onderhandelen met een man die op het punt staat om van Brooklyn Bridge te springen. - Een op hol geslagen schoolbus wordt tot stilstand gebracht.
25:00
Een poema heeft het gemunt op een jogger. - Een gasexplosie zorgt voor chaos in North Carolina. - Een agent redt het leven van een man die een overdosis heeft genomen.
25:00
Twee skydivers komen vast te zitten aan het landingsgestel van het vliegtuig. - Een rollercoaster valt stil. - Een middelbare student redt iemands leven door een heimlichmanoeuvre uit te voeren.
25:00
Een bestuurder van een sneeuwscooter komt terecht in een lawine. - De Utah National Guard rukt uit voor een gekapseisde kajakker. - Een vrouw wordt in haar eigen tuin op een haar na verpletterd door een boom.
Twee vliegtuigen botsen in volle vlucht. - Een bewusteloze man dreigt te verdrinken. - Een man probeert een bestuurder te redden die een hartaanval heeft. - Een peuter trekt er alleen op uit in de straten van Volusia County, Florida.
20:00
Een buschauffeur redt een kind met autisme dat op de dool is tussen het drukke verkeer. - Omstaanders riskeren hun leven om een man uit een brandend wrak te halen. - Een vrouw krijgt hevige weeën op weg naar het ziekenhuis.
Een skydiver krijgt in volle vlucht een hartaanval. - De marine redt de opvarenden van een zinkende boot. - Enkele jagers redden een eland die vastzit in de modder.
Enkele kinderen zitten vast op een reuzenrad. - Tijdens een overstroming wordt er een menselijke ketting gevormd om een vrouw uit haar voertuig te trekken. - Een brandweerman vangt een baby op die van drie verdiepingen hoog valt.
Twee vliegtuigen botsen in volle vlucht; omstaanders helpen een voertuig op te tillen dat betrokken was bij een ongeluk; en mensen zitten vast onder het puin nadat een terras instortte.
De eerstehulpverleners rukken uit voor een bouwvakker die vastzit in een inferno van een appartementencomplex; het vliegtuig van een man uit Denver stort neer in de Stille Oceaan; en een barmhartige Samaritaan blust een brand in een warenhuis.
Archief