ROX

Juni 2019
25:00

Miss poes

4,0 20 x
Enkele deelnemers aan de Nationale Missverkiezing worden aangevallen.  Team Rox moet uitzoeken wie erachter zit.  Xavier is helemaal in de wolken: twaalf mooie dames beschermen ziet hij wel zitten!
25:00

Race

4,5 15 x
Paniek! Er is radioactief verrijkt plutonium gestolen. Genoeg om de helft van het land radioactief te besmetten! Team Rox moet de nucleaire lading zo snel mogelijk terughalen. Een spoor leidt hen naar een racebaan waar rallywagens het geregeld tegen elkaar opnemen. Snelle wagen Rox wordt als racewagen ingezet om onder te d...
24:00

Bombeton

4,0 5 x
Er is alweer een bomaanslag gepleegd op een overheidsgebouw. Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen, maar team ROX moet een volgende aanslag voorkomen voor er wel gewonden zijn.Olivia en Xavier gaan op onderzoek op het terrein en merken dat er al heel snel aan de heropbouw wordt gewerkt. Dat is verdacht!
24:00

Giftig gif

4,0 5 x
Een dodelijk virus en het enige antivirus worden uit een labo gestolen. De dieven eisen 1 miljoen euro, anders besmetten ze het drinkwater. Team ROX moet de daders op tijd zien te stoppen!
25:00

Oldtimers

4,0 8 x
Er zijn vijf oldtimers gestolen, allemaal van hetzelfde zeldzame model. Er is nu nog maar één auto van dat model over, en die staat in het nationaal automuseum in ons land. Team ROX krijgt de opdracht om de wagen te beschermen.
25:00

Sector 100

3,0 2 x
Ex-kolonel De Vuyst pleegt de ene misdaad na de andere.  Hij wil de overheid ervan overtuigen zijn nieuwe 'Sector 100'-plan in te voeren en door al zijn misdaden wil hij laten zien dat het land onveilig is.  Team ROX moet hem opsporen en inrekenen voor hij zijn volgende misdaad begaat!
25:00

Rood licht

4,5 7 x
De kolonel schakelt Team ROX in omdat geldtransportwagens op klaarlichte dag worden overvallen en leeggeroofd. Wie zijn de boeven? Hoe gaan ze te werk? Het wordt geen makkelijke klus voor Team ROX.
25:00

Weerstation

4,8 10 x
Computerhackers hebben het banknetwerk overgenomen en halen alle rekeningen leeg. Team ROX onderzoekt de zaak onder leiding van Rick. Het wordt een zenuwslopende race tegen de klok, want het geld verdwijnt snel!
26:00

Voedselinspectie

3,0 1 x
In veel fabrieken is het eten besmet met een levensgevaarlijke bacterie.  De zaak is een beetje verdacht, want het probleem werd overal gevonden door dezelfde voedselinspecteur.  Team ROX gaat undercover om die inspecteur in het oog te houden.
25:00

Klim

4,0 4 x
Een heel behendige dief steelt een hoogtechnologisch toestel uit een kluis. Daarmee kan je elke computer kraken waar ook ter wereld. Team ROX moet de dief opsporen en het toestel terug in handen krijgen, voor er misbruik van gemaakt wordt!
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.