ROX

Oktober 2019
24:00

Alle hens aan dek

4,5 0 x
Schepen met een giftige lading mochten een tijdje niet uitvaren. Nu alle schepen een ultramodern en betrouwbaar veiligheidssysteem hebben, kan dat weer wel. Alles zou in principe veilig moeten zijn... Voor alle zekerheid stuurt de kolonel toch Team ROX erheen.
25:00

Waterballet

4,8 0 x
Het nationale waterballetteam, de Rode Dolfijnen, heeft een ernstige bedreiging ontvangen. Als ze deelnemen aan het kampioenschap brengen ze hun leven in gevaar.  Toch besluit de coach mee te doen, want hij denkt dat een ander team achter de bedreiging zit en dat er helemaal geen gevaar is.  De kolonel vraagt aan Team ROX ...
26:00

Skate kidz

4,7 2 x
Een jonge bende dieven overvalt mensen en vlucht dan snel weg op skateboards, rollerblades, steps en kleine fietsen.  De politie heeft al enkele bendeleden opgepakt, maar die geven geen enkele informatie.  Team ROX moet de bendeleider weten te vinden. Het spoor leidt hen al snel naar het skatepark Skate Kidz, waar Rick voo...
25:00

O krinklende winklende waterdam

4,5 0 x
De veiligheidsdiensten hebben een dreigbrief ontvangen. De briefschrijver eist 10 miljoen euro, anders blaast hij de stuwdam op. De overheid heeft de stuwdam meteen gesloten en volledig laten onderzoeken door de ontmijningsdienst, maar die hebben geen bom gevonden. Toch is de kolonel ervan overtuigd dat het geen valse bomm...
25:00

Man en paard

2,0 0 x
Prinses Sofia van Pruisen neemt deel aan een groot toernooi met haar paard.  Plots krijgt ze een dreigbrief waarin staat dat ze niet mag deelnemen.  De prinses wil haar kampioenstitel verdedigen, dus moet team ROX haar beschermen!
24:00

Mosterdgas

4,0 2 x
Een bende probeert mosterdgasbommen via de luchthaven weg te smokkelen.  Team ROX moet uitzoeken waar de gevaarlijke wapens vandaan komen en natuurlijk de illegale handel stoppen.
25:00

Karting

4,0 2 x
In een kartingclub gebeurt een groot ongeluk met verschillende gewonden.  Omdat het niet het eerste ongeluk is, schakelt de kolonel Team ROX in. Zij moeten onderzoeken of alle veiligheidsregels wel worden nageleefd.
26:00

Red de zeehond

4,0 2 x
Team ROX gaat undercover in de 'zeehondencrèche'. Iemand wil de beestjes blijkbaar kwaad doen, want er lopen steeds meer dingen mis. De inspecteur dreigt de crèche te sluiten.
24:00

Monsterstunt

3,0 1 x
Olivia en Xavier gaan naar een stuntshow kijken waar plots een ongeval gebeurt met een stuntman. Team ROX vermoedt dat er kwaad opzet in het spel is.
25:00

Atoomalarm

3,5 0 x
Er is een aanval gebeurd op de ultrageheime militaire basis Alfa waar atoomwapens worden ontmanteld.  Terroristen hebben het gemunt op één van de atoombommen.  Team ROX moet ervoor zorgen dat die niet in verkeerde handen valt.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.