ROX

Maart 2018
25:00

Werfkeet

2,7 0 x
Een minister werd samen met een paar andere mensen gegijzeld in de haven. De gijzelnemer is tegen een uitbreiding van de haven en eist dat de plannen stopgezet worden. Hij heeft de mensen opgesloten in een werfkeet die hij bovenaan een kraan heeft gehangen!
24:00

Oldtimers

3,0 0 x
Er zijn vijf oldtimers gestolen, allemaal van hetzelfde zeldzame model. Er is nu nog maar één auto van dat model over, en die staat in het nationaal automuseum in ons land. Team ROX krijgt de opdracht om de wagen te beschermen.
25:00

Weerstation

4,0 1 x
Computerhackers hebben het banknetwerk overgenomen en halen alle rekeningen leeg. Team ROX onderzoekt de zaak onder leiding van Rick. Het wordt een zenuwslopende race tegen de klok, want het geld verdwijnt snel!
25:00

Rally

3,7 5 x
De afgelopen twee maanden zijn er meer dan tien crashes geweest in de rallywereld. Elke keer met de beste piloten! De oorzaak van de ongevallen is onbekend. Team ROX gaat undercover als rallyteam, met Rox als echte racewagen!
24:00

Alle hens aan dek

4,5 3 x
Schepen met een giftige lading mochten een tijdje niet uitvaren. Nu alle schepen een ultramodern en betrouwbaar veiligheidssysteem hebben, kan dat weer wel. Alles zou in principe veilig moeten zijn... Voor alle zekerheid stuurt de kolonel toch Team ROX erheen.
26:00

Waterballet

4,5 4 x
Het nationale waterballetteam, de Rode Dolfijnen, heeft een ernstige bedreiging ontvangen. Als ze deelnemen aan het kampioenschap brengen ze hun leven in gevaar.  Toch besluit de coach mee te doen, want hij denkt dat een ander team achter de bedreiging zit en dat er helemaal geen gevaar is.  De kolonel vraagt aan Team ROX om de zaak te onderzoeken en indien nodig de dames te beschermen.
26:00

Skate kidz

4,5 1 x
Een jonge bende dieven overvalt mensen en vlucht dan snel weg op skateboards, rollerblades, steps en kleine fietsen.  De politie heeft al enkele bendeleden opgepakt, maar die geven geen enkele informatie.  Team ROX moet de bendeleider weten te vinden. Het spoor leidt hen al snel naar het skatepark Skate Kidz, waar Rick voor één keer eens zijn beste moves mag bovenhalen.
25:00

O krinklende winklende waterdam

4,5 2 x
De veiligheidsdiensten hebben een dreigbrief ontvangen. De briefschrijver eist 10 miljoen euro, anders blaast hij de stuwdam op. De overheid heeft de stuwdam meteen gesloten en volledig laten onderzoeken door de ontmijningsdienst, maar die hebben geen bom gevonden. Toch is de kolonel ervan overtuigd dat het geen valse bommelding was en dat de dader nog zal toeslaan. Team ROX moet de stuwdam nog eens deftig onderzoeken.
25:00

Man en paard

4,0 0 x
Prinses Sofia van Pruisen neemt deel aan een groot toernooi met haar paard.  Plots krijgt ze een dreigbrief waarin staat dat ze niet mag deelnemen.  De prinses wil haar kampioenstitel verdedigen, dus moet team ROX haar beschermen!
25:00

Mosterdgas

4,0 4 x
Een bende probeert mosterdgasbommen via de luchthaven weg te smokkelen.  Team ROX moet uitzoeken waar de gevaarlijke wapens vandaan komen en natuurlijk de illegale handel stoppen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.