ROX

ROX herbekijken

Seizoen 1
25:32

Seizoen 1, Aflevering 2 - Xavier En Olivia Infiltreren Als Hiphoppers

3,0 5 x
De Mona Lisa, een van de beroemdste schilderijen ter wereld, is gestolen. Alle sporen leiden naar een breakdancer. Team ROX gaat undercover om het schilderij snel te vinden, want binnen 24 uur gaat de tentoonstelling met de Mona Lisa open!
Seizoen 4
24:36

Seizoen 4, Aflevering 13 - Een Minister Wordt Gegijzeld In De Haven

4,0 4 x
Een minister werd samen met een paar andere mensen gegijzeld in de haven. De gijzelnemer is tegen een uitbreiding van de haven en eist dat de plannen stopgezet worden. Hij heeft de mensen opgesloten in een werfkeet die hij bovenaan een kraan heeft gehangen!
24:37

Seizoen 4, Aflevering 12 - Er Zijn Vijf Oldtimers Gestolen

3,0 5 x
Er zijn vijf oldtimers gestolen, allemaal van hetzelfde zeldzame model. Er is nu nog maar één auto van dat model over, en die staat in het nationaal automuseum in ons land. Team ROX krijgt de opdracht om de wagen te beschermen.
24:55

Seizoen 4, Aflevering 11 - Hackers Stelen Geld Van Bankrekeningen

4,5 2 x
Computerhackers hebben het banknetwerk overgenomen en halen alle rekeningen leeg. Team ROX onderzoekt de zaak onder leiding van Rick. Het wordt een zenuwslopende race tegen de klok, want het geld verdwijnt snel!
25:12

Seizoen 4, Aflevering 10 - Rox Gaat Undercover Als Rallywagen

4,0 1 x
De afgelopen twee maanden zijn er meer dan tien crashes geweest in de rallywereld. Elke keer met de beste piloten! De oorzaak van de ongevallen is onbekend. Team ROX gaat undercover als rallyteam, met Rox als echte racewagen!
24:30

Seizoen 4, Aflevering 9 - Giftige Schepen Mogen Niet Uitvaren

4,5 2 x
Schepen met een giftige lading mochten een tijdje niet uitvaren. Nu alle schepen een ultramodern en betrouwbaar veiligheidssysteem hebben, kan dat weer wel. Alles zou in principe veilig moeten zijn... Voor alle zekerheid stuurt de kolonel toch Team ROX erheen.
24:52

Seizoen 4, Aflevering 8 - Het Team Beschermt Danseressen

Verlopen 4,7 5 x
Het nationale waterballetteam, de Rode Dolfijnen, heeft een ernstige bedreiging ontvangen. Als ze deelnemen aan het kampioenschap brengen ze hun leven in gevaar. Toch besluit de coach mee te doen, want hij denkt dat een ander team achter de bedreiging zit en dat er helemaal geen gevaar is. De kolonel vraagt aan Team ROX ...
25:51

Seizoen 4, Aflevering 7 - Rick Wordt Een Echte Skater

Verlopen 4,5 3 x
Een jonge bende dieven overvalt mensen en vlucht dan snel weg op skateboards, rollerblades, steps en kleine fietsen. De politie heeft al enkele bendeleden opgepakt, maar die geven geen enkele informatie. Team ROX moet de bendeleider weten te vinden. Het spoor leidt hen al snel naar het skatepark Skate Kidz, waar Rick voo...
24:39

Seizoen 4, Aflevering 6 - Wordt De Stuwdam Opgeblazen?

Verlopen 4,0 3 x
De veiligheidsdiensten hebben een dreigbrief ontvangen. De briefschrijver eist 10 miljoen euro, anders blaast hij de stuwdam op. De overheid heeft de stuwdam meteen gesloten en volledig laten onderzoeken door de ontmijningsdienst, maar die hebben geen bom gevonden. Toch is de kolonel ervan overtuigd dat het geen valse bomm...
25:00

Seizoen 4, Aflevering 5 - Het Team Beschermt Een Prinses En Haar Paard

Verlopen 4,0 8 x
Prinses Sofia van Pruisen neemt deel aan een groot toernooi met haar paard.Plots krijgt ze een dreigbrief waarin staat dat ze niet mag deelnemen. De prinses wil haar kampioenstitel verdedigen, dus moet team ROX haar beschermen!
Archief