ROX

Mei 2019
25:00

Ivoor

3,0 1 x
De Afrikaanse president Mdour komt naar ons land om het verdrag tegen de ivoorhandel te verlengen. Kort na zijn aankomst verdwijnt de president! Team ROX krijgt de opdracht om hem te zoeken.
25:00

Containers

4,0 0 x
Uit de containers van de haven verdwijnen de laatste tijd veel waardevolle dingen. Eerst een lading tv's, dan designmeubelen en nu zelfs het skelet van een dinosaurus! Team ROX gaat undercover om de dieven in te rekenen.
24:00

Verloren controletoren

4,3 3 x
De controletoren van de nationale vlieghaven wordt tijdelijk uitgeschakeld door een bende terroristen. Ze eisen de vrijlating van een zware crimineel, anders zullen ze opnieuw toeslaan. Dan zullen ze de controletoren volledig uitschakelen en pas weer vrijgeven wanneer de boef vrij is. De overheid weigert de crimineel vrij ...
24:00

WO III

3,0 1 x
Een onderhoudsrobot uit de nucleaire raketbasis die ons land beschermt denkt door een fout in het systeem dat ons land wordt aangevallen. De robot keert zich tegen alles en iedereen die hem wil benaderen. De kolonel schakelt Team Rox in om de computer uit te schakelen voor hij Wereldoorlog III ontketent. Maar hoe stop je e...
23:00

Bombeton

4,0 2 x
Er is alweer een bomaanslag gepleegd op een overheidsgebouw. Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen, maar team ROX moet een volgende aanslag voorkomen voor er wel gewonden zijn.Olivia en Xavier gaan op onderzoek op het terrein en merken dat er al heel snel aan de heropbouw wordt gewerkt. Dat is verdacht!
25:00

De clan

4,0 2 x
Rudolf, die een straf heeft uitgezeten voor wapendiefstal, wordt vrijgelaten uit de gevangenis.  De kolonel geeft Team ROX de opdracht om Rudolf in de gaten te houden, want volgens zijn bronnen loopt de crimineel rond met een gevaarlijk plan.  Het team moet infiltreren in een vreemde organisatie die zichzelf 'de clan' noem...
25:00

Rally

3,7 0 x
De afgelopen twee maanden zijn er meer dan tien crashes geweest in de rallywereld. Elke keer met de beste piloten! De oorzaak van de ongevallen is onbekend. Team ROX gaat undercover als rallyteam, met Rox als echte racewagen!
25:00

Music for food

3,0 4 x
Een grote rockzanger zamelt geld in voor behoeftige mensen. Met zijn 'Music for Food'-actie heeft hij overal ter wereld ontwikkelingsprojecten lopen. Olivia is een grote fan, maar het team moet de zanger gaan onderzoeken. Blijkbaar geeft hij toch niet al dat geld aan het goede doel.
25:00

Internaat

4,0 3 x
De dochter van de minister wordt bedreigd. Team ROX moet het zeventienjarige meisje gaan beschermen. Daarom infiltreren Rik, Olivia en Xavier in het internaat waar ze verblijft.
24:00

Waterballet

4,8 3 x
Het nationale waterballetteam, de Rode Dolfijnen, heeft een ernstige bedreiging ontvangen. Als ze deelnemen aan het kampioenschap brengen ze hun leven in gevaar.  Toch besluit de coach mee te doen, want hij denkt dat een ander team achter de bedreiging zit en dat er helemaal geen gevaar is.  De kolonel vraagt aan Team ROX ...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.