Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

ROX

Januari 2020
25:00

Containers

4,0 0 x
Uit de containers van de haven verdwijnen de laatste tijd veel waardevolle dingen. Eerst een lading tv's, dan designmeubelen en nu zelfs het skelet van een dinosaurus! Team ROX gaat undercover om de dieven in te rekenen.
26:00

Red de zeehond

4,0 0 x
Team ROX gaat undercover in de 'zeehondencrèche'. Iemand wil de beestjes blijkbaar kwaad doen, want er lopen steeds meer dingen mis. De inspecteur dreigt de crèche te sluiten.
25:00

Let's Rox and babysit

4,0 0 x
Een president en zijn vrouw belanden na een aanslag in het ziekenhuis. De bedoeling van de misdadiger is om de president zo bang te maken dat hij de macht aan hem overdraagt. Omdat de president de eisen van de misdadiger niet inwilligt, gaat die over tot een volgend plan. De misdadiger dreigt de baby van de president te on...
25:00

Stand-in

4,7 0 x
Steracteur Kevin wordt met de dood bedreigd. Rick en Xavier, die allebei grote fan zijn, vragen aan de kolonel of ze de acteur mogen beschermen. Het begint als een hele leuke opdracht, maar ze moeten natuurlijk wel hun hoofd erbij houden!
25:00

Monsterstunt

3,0 3 x
Olivia en Xavier gaan naar een stuntshow kijken waar plots een ongeval gebeurt met een stuntman. Team ROX vermoedt dat er kwaad opzet in het spel is.
26:00

High security

4,0 1 x
Team Rox krijgt een wel heel speciale opdracht van de kolonel. Ze moeten in de futuristische kluis van de Nationale Bank inbreken om na te gaan of de kluis wel inbraakveilig is. Geen makkelijke missie, want de bewaking gebeurt door een hoogtechnologische computer. Computergenie Rick zal proberen om Xavier en Olivia de bank...
25:00

Motorbende

3,0 1 x
Terwijl ze onderweg was naar school, werd de dochter van de gouverneur ontvoerd door een motorbende.  Via een videoboodschap vragen de daders een miljoen euro losgeld.  Team ROX moet het meisje vinden voor de transactie plaatsvindt, maar het zal een moeilijke opdracht worden. Het lijkt wel of de motorbende hen steeds een s...
24:00

Giftig gif

4,0 3 x
Een dodelijk virus en het enige antivirus worden uit een labo gestolen. De dieven eisen 1 miljoen euro, anders besmetten ze het drinkwater. Team ROX moet de daders op tijd zien te stoppen!
25:00

Atoomalarm

3,5 1 x
Er is een aanval gebeurd op de ultrageheime militaire basis Alfa waar atoomwapens worden ontmanteld.  Terroristen hebben het gemunt op één van de atoombommen.  Team ROX moet ervoor zorgen dat die niet in verkeerde handen valt.
25:00

Quad terreur

3,0 0 x
Een bende met quads terroriseert tankstations. Ze laten de benzine weglopen, roven de winkels leeg en bedreigen de eigenaars. Enkele uitbaters van tankstations vragen politiebescherming, maar daar kan de overheid onmogelijk aan voldoen. Daarom schakelt de kolonel Team ROX in!
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.