Rupel

Rupel gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
52:00
Rupel

Een oude vrouw verdwijnt uit haar huisje. Lucas, Quinten en Veerle onderzoeken de zaak. Eerst vinden ze niet meteen een aanwijzing. Dan lijkt de onteigining van de straat er iets mee te maken te hebben. En ook de kleinzoon is niet helemaal zuiver op de graat. Lucas spreekt af me...

Seizoen 2
45:00
In de loft van de familie Rogiers heeft er zich een gezinsdrama afgespeeld. Interne zaken-agent Hubert Rogiers en zijn dochter Delphine zijn in de badkamer op gruwelijke wijze afgeslacht. Moeder Frieda werd neergeschoten en is in shock. Veerle verneemt dit nieuws op de radio en herkent Frieda als haar promotor en vriendin.
47:00
De dove Pauline Amerlynck doet een dringende oproep naar Veerle om haar echtgenoot en zoon terug te vinden. Beiden zijn spoorloos. Lucas en Veerle stellen een onderzoek in en ontdekken al snel dat de 32-jarige zoon Nico nog steeds thuis woont en een zwak heeft voor getunede auto's. Een dure hobby voor een werkloze. Vraag i...
47:00
In een internationaal broodjesbedrijf gaat een belangrijke vergadering door met Spaanse vertegenwoordigers. Tijdens de Powerpoint-presentatie blijkt een belangrijke cd-rom gewisseld door een pornofilm. Los van de schande ten overstaan van de belangrijke gasten, blijkt de juiste cd-rom verdwenen. Is er industriële spionage ...
57:00
Tijdens een clandestiene raveparty in de Abdij van Hemiksem wordt de jonge Sven dood aangetroffen aan een ingestorte trap. Zijn vriend en mede-organisator Arne wordt betrapt op het verplaatsen van het lijk, maar beweert niets te maken te hebben met de dood van Sven.
49:00
Aflevering 12 (seizoen 2) van de misdaadserie uit 2005.
53:00
Aflevering 11 (seizoen 2) van de misdaadserie uit 2005.
52:00
Aflevering 10 (seizoen 2) van de misdaadserie uit 2005.
51:00
Aflevering 9 (seizoen 2) van de misdaadserie uit 2005.
51:00
Een arbeider pleegt zelfmoord omdat hij gepest werd op het werk. Het team gaat op onderzoek uit.
44:00
Lucas en Veerle behandelen een oplichtingszaak. Quinten, de nieuwe stagiair, is erg gemotiveerd. Het onderzoeksteam gebruikt hem als lokmiddel om de oplichters te kunnen pakken. Lucas start de operatie te snel waardoor de verdachten vrijuit gaan door onvoldoende bewijzen. Lucas wil een nieuwe keuken gaan kopen, maar krijgt...
48:00
Lucas en Vic bezoeken wetsdokter Roos Missiaen en haar vriendin Anneke in de Ardennen om er te genieten van enkele dagen verdiende rust. Dit plan wordt brutaal verstoord door Nick, de vermoedelijke moordenaar van Hubert Rogiers en zijn dochter Delphine. Hij is kunnen ontsnappen en is naar de Ardennen getrokken. Meer zelfs,...
47:00
Norbert Haak, de eigenaar van een kleine schrijnwerkerij, wordt door zijn dochter Dorien in zijn atelier dood teruggevonden onder zijn werkbank. Hij is vermoord, maar wie is de dader? Zijn agressieve en werkloze zoon Wim is een bekende bij de politie, maar ook de broer van Norbert, Georges Haak, wordt verdacht.
Seizoen 1
47:00
Na een schoonheidsbehandeling raakt de kersverse Miss Rupel ernstig verbrand in het gezicht. Zo kan en wil ze niet verder leven.
48:00
Een moordenares komt na tien jaar gevangenis vervroegd vrij. Bijna onmiddellijk vallen er nieuwe slachtoffers.
47:00
Een vrouw zoekt toevlucht in een centrum voor mishandelde vrouwen. Maar ook daar weet de dader haar te vinden.
48:00
Een man vindt een lijk na een brand in één van de drie steenbakkerijmusea in de Rupelstreek. Heeft de jarenlange onderlinge rivaliteit dan toch een slachtoffer geëist?
48:00
Een vrouw wordt dood aangetroffen in de garage van haar huis. Op het eerste gezicht lijkt het zelfmoord, maar al snel zit het team op een ander spoor.
47:00
Een arbeider pleegt zelfmoord omdat hij gepest werd op het werk. Het team gaat op onderzoek uit.
48:00
Er zijn loverboys aan het werk in Boom. Meisjes worden verleid en tot prostitutie gedwongen. Agent Simon Knops infiltreert in de bende.
Archief