Rupel

Laatste aflevering
47:00
Rupel

Na een schoonheidsbehandeling raakt de kersverse Miss Rupel ernstig verbrand in het gezicht. Zo kan en wil ze niet verder leven.

Rupel gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
48:00
Een moordenares komt na tien jaar gevangenis vervroegd vrij. Bijna onmiddellijk vallen er nieuwe slachtoffers.
47:00
Een vrouw zoekt toevlucht in een centrum voor mishandelde vrouwen. Maar ook daar weet de dader haar te vinden.
48:00
Een man vindt een lijk na een brand in één van de drie steenbakkerijmusea in de Rupelstreek. Heeft de jarenlange onderlinge rivaliteit dan toch een slachtoffer geëist?
48:00
Een vrouw wordt dood aangetroffen in de garage van haar huis. Op het eerste gezicht lijkt het zelfmoord, maar al snel zit het team op een ander spoor.
47:00
Een arbeider pleegt zelfmoord omdat hij gepest werd op het werk. Het team gaat op onderzoek uit.
48:00
Er zijn loverboys aan het werk in Boom. Meisjes worden verleid en tot prostitutie gedwongen. Agent Simon Knops infiltreert in de bende.
48:00
Een jonge vrouw wordt thuis aangerand. Het team gaat op zoek naar de dader.
48:00
Een bewoner van de Bosstraat in Boom wordt gekidnapt. De ontvoerders vragen 25000 euro losgeld.
48:00
Een meisje wordt dood aangetroffen aan een LAN-party. De dader wordt al snel opgepakt, maar zijn vrienden geloven in zijn onschuld. En zullen dat bewijzen ook.
47:00
Na een aanrijding pleegt een chauffeur vluchtmisdrijf. De politie van Rupelzone achterhaalt snel zijn identiteit, maar ontdekt dat de man niet is thuisgekomen.
47:00
Een golf van inbraken zorgt voor onrust in een Boomse villawijk. Vreemd is dat de daders waardevolle stukken onaangeroerd laten, maar telkens een wekkerradio meenemen. De politie komt een scooterbende op het spoor.
49:00
Een meisje wordt verkracht in het park van Boom. Gelukkig herkent ze de dader, zodat die meteen kan opgepakt worden.
Archief