Skymed

Skymed herbekijken

Seizoen 1
41:36

NieuwSeizoen 1, Aflevering 9

4,0 0 x
Hayley worstelt om een levensveranderende beslissing te nemen, terwijl Bodie wankelt van de vroeggeboorte van zijn zoon. Crystal moet voor eens en voor altijd omgaan met de gevolgen van Jeremy's acties.
41:53

NieuwSeizoen 1, Aflevering 8

4,0 4 x
Een sneeuwstorm zet elk van de teamleden in de val met de persoon met wie ze in moeilijke omstandigheden het minst opgescheept willen zitten. Naarmate de temperatuur daalt, koken de emoties over.
41:51

NieuwSeizoen 1, Aflevering 7

4,0 2 x
Nowak rekt zich te dun uit met drastische gevolgen. Ondertussen worstelt Bodie met een onverwachte waarheid over zijn moeder, terwijl Crystal worstelt met een schokkende bedreiging voor haar gemeenschap.
41:41

Seizoen 1, Aflevering 6

3,0 7 x
Hayley zoekt afleiding van haar eigen gezondheidsproblemen door een vrijgezellenfeest voor Emma te organiseren, maar wanneer een patiënt een onverwachte wending neemt, zal Hayley gedwongen worden haar angsten onder ogen te zien.
41:37

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 3 x
Overlevingstraining voor de SkyMed-bemanning neemt een gevaarlijke wending als sluimerende wrok overkookt. Ondertussen worstelt Crystal met een onverwachte vluchtelingpatiënt met grote gevolgen.
41:53

Seizoen 1, Aflevering 4

3,0 8 x
Het onderzoek naar de crash van Wheezer zet Lexi op de hielen. Een bosbrand bedreigt de gemeenschap van Crystal, een blik op of ze de grens overschrijdt om het leven van een patiënt te redden.
41:51

Seizoen 1, Aflevering 3

3,0 7 x
Bodie worstelt om de zwangerschap van Madison te verwerken. Crystal worstelt met haar verleden.
41:53

Seizoen 1, Aflevering 2

3,0 15 x
Wanneer een door schuldgevoel geteisterde Lexi eindelijk op de vlucht gaat, raakt ze in gesprek met trainingskapitein Bodie, terwijl Crystal probeert uit te zoeken wat Jeremy heeft gesmokkeld en hoe het verband houdt met de crash van Wheezer.
41:54

Seizoen 1, Aflevering 1

4,0 35 x
Verpleegkundige-out-of-water Hayley voegt zich bij het snelle team van verpleegsters en piloten bij SkyMed, vliegende luchtambulances en het redden van levens in het ruige Noord-Manitoba.
Archief