Skymed

Laatste aflevering
41:52
Skymed

Een leuk avondje uit in de stad heeft onverwachte gevolgen. Een gevaarlijk telefoontje met een verlamde patiënt dwingt Stef ertoe om eindelijk het geheim te onthullen dat haar bij Thompson bracht.

Skymed gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
41:53
Een personeelstekort dwingt de verpleegsters van SkyMed om 's nachts bij te springen in de spoedafdeling van Thompson, maar een instabiele patiënt veroorzaakt chaos in het ziekenhuis.
41:39
Terwijl Chopper terugkeert naar het vliegen met medevacs, komt de waarheid over wat er in Selection Camp is gebeurd eindelijk aan het licht. Lexi's droompromotie neemt een zenuwslopende wending.
41:40
Things That Matter Most Het team werkt aan hun meningsverschillen terwijl ze op zoek zijn naar een vermiste helikopter.
41:53
Spun Out Een geheim uit het verleden bedreigt de relatie tussen Nowak en Tristan.
41:40
SkyMed breidt zijn medische dienst uit naar nieuw terrein, waardoor iedereen in verwarring raakt als bekende gezichten terugkeren en er intrigerend nieuw cockpitpersoneel arriveert.
Seizoen 1
41:36
Verlopen
Hayley worstelt om een levensveranderende beslissing te nemen, terwijl Bodie wankelt van de vroeggeboorte van zijn zoon. Crystal moet voor eens en voor altijd omgaan met de gevolgen van Jeremy's acties.
41:53
Verlopen
Een sneeuwstorm zet elk van de teamleden in de val met de persoon met wie ze in moeilijke omstandigheden het minst opgescheept willen zitten. Naarmate de temperatuur daalt, koken de emoties over.
41:51
Verlopen
Nowak rekt zich te dun uit met drastische gevolgen. Ondertussen worstelt Bodie met een onverwachte waarheid over zijn moeder, terwijl Crystal worstelt met een schokkende bedreiging voor haar gemeenschap.
41:41
Verlopen
Hayley zoekt afleiding van haar eigen gezondheidsproblemen door een vrijgezellenfeest voor Emma te organiseren, maar wanneer een patiënt een onverwachte wending neemt, zal Hayley gedwongen worden haar angsten onder ogen te zien.
41:37
Verlopen
Overlevingstraining voor de SkyMed-bemanning neemt een gevaarlijke wending als sluimerende wrok overkookt. Ondertussen worstelt Crystal met een onverwachte vluchtelingpatiënt met grote gevolgen.
41:53
Verlopen
Het onderzoek naar de crash van Wheezer zet Lexi op de hielen. Een bosbrand bedreigt de gemeenschap van Crystal, een blik op of ze de grens overschrijdt om het leven van een patiënt te redden.
41:51
Verlopen
Bodie worstelt om de zwangerschap van Madison te verwerken. Crystal worstelt met haar verleden.
41:53
Verlopen
Wanneer een door schuldgevoel geteisterde Lexi eindelijk op de vlucht gaat, raakt ze in gesprek met trainingskapitein Bodie, terwijl Crystal probeert uit te zoeken wat Jeremy heeft gesmokkeld en hoe het verband houdt met de crash van Wheezer.
41:54
Verlopen
Verpleegkundige-out-of-water Hayley voegt zich bij het snelle team van verpleegsters en piloten bij SkyMed, vliegende luchtambulances en het redden van levens in het ruige Noord-Manitoba.
Archief