Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Slisse & Cesar

December 2019
25:00

Seizoen 1 - 4. DE VERLOOFDE

4,0 9 x
Zoon Jan heeft een nieuw lief. Slisse vindt het niet meer dan normaal dat Jan zijn vriendin aan de familie komt voorstellen. Melanie wil een goede indruk maken en zet op het menu konijn met pruimen.
25:00

Seizoen 2 - 1. DE AUTO

4,0 3 x
Cesar moet koerier spelen voor Slisse. Dit is een probleem, want Cesar heeft nog nooit met een tweewieler gereden. Slisse besluit zijn vriend te leren fietsen. Of beter nog, te leren autorijden.
25:00

Seizoen 2 - 10. DE WAARZEGSTER

3,0 8 x
Slisse gelooft niet in waarzegsters, magiërs, pendelaars en tovenaars. Maar met een beetje hulp wordt hij met zijn neus op de feiten gedrukt.
25:00

Seizoen 2 - 11. ANTIEK

4,0 0 x
Slisse kan een antieken triporteur op de kop tikken en wil die in de woonkamer etaleren. Maar achter zijn rug om heeft Melanie een piano gekocht. De facteur wil deelnemen aan het kampioenschap wielrennen voor postbodes.
25:00

Seizoen 2 - 12. RAMBO

4,0 0 x
Slisse en Cesar raken maar niet uitgepraat over die goede oude tijd. Rik vindt dat ze iets moeten ondernemen als het vroeger dan toch zoveel beter was. Slisse stelt voor om manoeuvres te organiseren. Tinneke wordt achtervolgd door een duistere figuur.
25:00

Seizoen 2 - 13. ONTDEK DE STER

4,0 0 x
De facteur vindt dat Tinneke mooi kan zingen en wil samen met haar een duet brengen tijdens de zangwedstrijd. Slisse werpt zich meteen op als manager en vervangt zijn zwangere dochter door Valerie.
25:00

Seizoen 2 - 14. HET EXAMEN

4,0 0 x
Jan, die voor kok studeert, moet in een bekend restaurant zijn examen afleggen. Hij is bloednerveus omdat een jury zijn gerechten zal quoteren. Rik en Tinneke vinden dat Slisse de onzekere Jan een stootje in de rug moet geven. Cesar stelt zijn vriendin voor.
25:00

Seizoen 2 - 15. HYPNOTISEREN

3,0 0 x
Cesar is er zeker van dat hij onder hypnose de winnende getallen van de lotto kan aanduiden. Cesar vraagt aan de facteur om hem te hypnotiseren, maar hij blijkt niet zo ervaren in die dingen.
25:00

Seizoen 2 - 16. SCHULDEN

4,0 0 x
Slisse vindt het vervelend dat een aantal klanten hun verzekeringspremie keer op keer te laat betalen. Hij besluit hen terug op te voeden en roept hiervoor de hulp in van Cesar en van de facteur. Valerie leest in de krant dat een buurtbewoner een fortuin heeft gewonnen met de lotto.
25:00

Seizoen 2 - 17. TONEEL

3,0 0 x
Verschillende leden van de toneelvereniging zijn ziek. De facteur vraagt aan Slisse en Cesar om hem te vervangen. Joe moet naar een feestje op het werk. Melanie zal de wacht houden bij de hoogzwangere Tinneke.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.