Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Slisse & Cesar

Maart 2020
25:00

Seizoen 2 - 19. PROMOTIE

4,0 44 x
De postbode wil deelnemen aan het examen voor loketbediende. Hij vraagt Slisse om z'n kennis bij te schaven.
25:00

Seizoen 2 - 18. BABYSITTEN

4,0 30 x
Joe moet een cursus informatica gaan volgen. Slisse en Cesar beloven Tinneke om op haar baby te passen. Maar het babysitten verloopt niet van een leien dakje.
25:00

Seizoen 2 - 17. TONEEL

3,0 14 x
Verschillende leden van de toneelvereniging zijn ziek. De facteur vraagt aan Slisse en Cesar om hem te vervangen. Joe moet naar een feestje op het werk. Melanie zal de wacht houden bij de hoogzwangere Tinneke.
25:00

Seizoen 2 - 16. SCHULDEN

3,0 17 x
Slisse vindt het vervelend dat enkele klanten hun verzekeringspremie keer op keer te laat betalen. Hij besluit hen opnieuw op te voeden en roept hiervoor de hulp van Cesar en van de postbode in. Valerie leest in de krant dat een buurtbewoner een fortuin heeft gewonnen met de lotto.
25:00

Seizoen 2 - 15. HYPNOTISEREN

4,0 21 x
Cesar is er zeker van dat hij onder hypnose de winnende getallen van de lotto kan aanduiden. Hij vraagt aan de postbode om hem te hypnotiseren, maar die blijkt niet zo ervaren in die dingen.
30:00

Seizoen 2 - 14. HET EXAMEN

3,0 11 x
Jan, die voor kok studeert, moet in een bekend restaurant zijn examen afleggen. Hij is bloednerveus omdat een jury zijn gerechten zal beoordelen. Rik en Tinneke vinden dat Slisse de onzekere Jan een duwtje in de rug moet geven. Cesar stelt zijn vriendin voor.
25:00

Seizoen 2 - 13. ONTDEK DE STER

4,0 10 x
De facteur vindt dat Tinneke mooi kan zingen en wil samen met haar een duet brengen tijdens de zangwedstrijd. Slisse werpt zich meteen op als manager en vervangt zijn zwangere dochter door Valerie.
30:00

Seizoen 2 - 9. SPOKEN

4,0 14 x
Slisse hoort vreemde geluiden en bovendien verdwijnen er persoonlijke spullen. Zijn er dieven in huis of is er meer aan de hand ?
25:00

Seizoen 2 - 7. HET HUWELIJKSFEEST

3,0 13 x
Tinneke en Joe gaan trouwen. Melanie wil haar reputatie alle eer aandoen en eist dat er tijdens de huwelijksreceptie champagne aan de gasten aangeboden wordt. Er ontstaat paniek wanneer Slisse vindt dat zijn vriend Cesar mee op de familiefoto moet.
25:00

Seizoen 2 - 8. GELD

4,0 6 x
Cesar heeft in het park een tas met geld gevonden. Slisse waant zich al rijk. Op aandringen van Cesar zullen ze het geld terugbezorgen aan de rechtmatige eigenaar, maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.