Slisse & Cesar

November 2019
25:00

Seizoen 2 - 31. DE EXODUS

3,0 0 x
Tinneke en Joe gaan niet mee op reis. Slisse heeft er alles voor over om zijn koffers niet te moeten pakken.
25:00

Seizoen 2 - 32. VAKANTIE

4,0 0 x
Slisse, Cesar, Melanie, Jan, Rik, Valerie en de facteur vertrekken naar de Dominikaanse Republiek.
25:00

Seizoen 2 - 33. VIVA HOLIDAY

4,0 1 x
Slisse en Cesar spoelen aan op een verlaten eiland in de Caraïben. Ondertussen geeft Melanie het duo als vermist op bij de autoriteiten.
25:00

Seizoen 2 - 34. ONTBIJT AAN BED

4,0 0 x
Tinneke en Joe vieren hun eerste huwelijksverjaardag. Melanie wil hen verrassen met een ontbijt. Cesar vergezelt Slisse naar Luxemburg, waar de verzekeringsmakelaar een seminarie zal bijwonen.
25:00

Seizoen 2 - 35. ANIMATIE

3,0 1 x
De facteur moet in het bejaardentehuis een animatiedag organiseren en rekent op de medewerking van Slisse en Cesar. Slisse gaat akkoord op voorwaarde dat Melanie in het ongewisse gelaten wordt.
25:00

Seizoen 1 - 1. DE ONTMOETING

4,0 0 x
De familie Slisse verhuist, en dat verloop niet zonder slag of stoot. Blijkt immers dat Sander met een van de verhuizers in het leger gediend heeft. Melanie is er niet mee opgezet dat Sander met een van de verhuizers in het leger heeft gediend. Ze probeert als een echte fanatiekeling de herenigde vriendschap te dwarsbomen.
25:00

Seizoen 1 - 2. STOPPEN MET ROKEN

4,0 0 x
Melanie eist dat Slisse stopt met roken. Dat is uiteraard gemakkelijker gezegd dan gedaan.
25:00

Seizoen 1 - 3. GEWOND

3,0 0 x
Het is kermis in het dorp, waar de zus van Melanie woont. Zij wil uiteraard gaan feesten en verplicht Slisse om haar te vergezellen. Hij heeft daar geen zin in en gelukkig weet Cesar de oplossing. De aannemer komt de mankementen aan het huis herstellen.
25:00

Seizoen 1 - 4. DE VERLOOFDE

4,0 0 x
Zoon Jan heeft een nieuw lief. Slisse vindt het niet meer dan normaal dat Jan zijn vriendin aan de familie komt voorstellen. Melanie wil een goede indruk maken en zet op het menu konijn met pruimen.
25:00

Seizoen 2 - 1. DE AUTO

4,0 0 x
Cesar moet koerier spelen voor Slisse. Dit is een probleem, want Cesar heeft nog nooit met een tweewieler gereden. Slisse besluit zijn vriend te leren fietsen. Of beter nog, te leren autorijden.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.