Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Slisse & Cesar

Slisse & Cesar herbekijken

Seizoen 3
27:00

Seizoen 3, Aflevering 24 - Het oude huis

4,0 10 x
Melanie roept de familie samen om over het lot van het huurhuis te beslissen. Eigenlijk heeft Melanie al een bestemming voor de woning gevonden. Ze wil in het pand een schoonheidssalon beginnen. Het is echter zeer de vraag of de anderen daarmee akkoord zullen gaan.
24:00

Seizoen 3, Aflevering 23 - NAAR DEN BOK

4,5 7 x
Cesar wil een geit laten dekken en gaat met het beest naar boer Vermeulen. Joe is de pesterijen van Slisse meer dan beu. Samen met Rik beraamt hij een plan om Slisse en Cesar de schrik van hun leven te bezorgen.
27:00

Seizoen 3, Aflevering 9 - ZELFVERDEDIGING

4,0 10 x
Omdat de agressie in de buurt toeneemt, besluit Slisse lessen in zelfverdediging te geven. Cesar volgt de cursus. Na afloop is hij ervan overtuigd dat hij een aanrander aankan.
27:00

Seizoen 3, Aflevering 7 - DE IDEALE PARTNER

4,0 8 x
De facteur heeft op de computer van Slisse het nieuwe programma 'de ideale partner' gezet. Jan en Rik willen het meteen uittesten en besluiten de ware te zoeken voor Cesar en Valerie.
24:00

Seizoen 3, Aflevering 5 - DEPRESSIEF

3,0 17 x
Slisse is depressief en dat zullen zijn huisgenoten geweten hebben. Melanie wordt bloednerveus van haar echtgenoot en ze stuurt hem naar de psychiater. Na één consultatie is de verzekeringsmakelaar zo mak als een lammetje.
26:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - ALS DE KAT VAN HUIS IS

4,5 15 x
Melanie is er zeker van dat zij vanavond opnieuw tot voorzitter van de vrouwenclub zal worden verkozen. Jan en Rik stellen hun vriendinnetjes voor aan Slisse. De ontmoeting loopt uit de hand.
23:00

Seizoen 3, Aflevering 22 - DE SUIKERTANTE

3,0 5 x
Melanie en Clara sloven zich uit voor hun suikertante, die op bezoek is. Beide dames hopen dat hun inspanningen beloond zullen worden.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 26 - De pijp uit

3,0 9 x
Cesar is aangereden door een wagen en er wordt meteen een dokter bijgehaald. De patiënt wil zijn boezemvriend voor de gek houden en overtuigt de arts om Slisse een dramatisch verhaal op de mouw te spelden.
26:00

Seizoen 3, Aflevering 21 - LIEFDE

4,0 6 x
Cesar heeft een vriendin. Slisse probeert hem de regels van de liefde uit te leggen. Het gaat zelfs zo ver dat Slisse zijn woning ter beschikking stelt van de tortelduifjes. gaat zelfs zo ver dat Slisse zijn woning ter beschikking stelt voor de tortelduifjes.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 25 - Zilveren bruiloft

3,5 11 x
Melanie en Slisse zijn 25 jaar getrouwd. Dat moet uiteraard gevierd worden met een jubileumfeest. Joe, Jan en Rik overhandigen het koppel een uitzonderlijk en verrassend geschenk.
Archief