Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Slisse & Cesar

Seizoen 3
25:00

Seizoen 3, Aflevering 26 - De pijp uit

3,0 1 x
Cesar is aangereden door een wagen en er wordt meteen een dokter bijgehaald. De patiënt wil zijn boezemvriend voor de gek houden en overtuigt de arts om Slisse een dramatisch verhaal op de mouw te spelden.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 25 - Zilveren bruiloft

3,0 0 x
Melanie en Slisse zijn 25 jaar getrouwd. Dat moet uiteraard gevierd worden met een jubileumfeest. Joe, Jan en Rik overhandigen het koppel een uitzonderlijk en verrassend geschenk.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 24 - Het oude huis

4,0 0 x
Melanie roept de familie samen om over het lot van het huurhuis te beslissen. Eigenlijk heeft Melanie al een bestemming voor de woning gevonden. Ze wil in het pand een schoonheidssalon beginnen. Het is echter zeer de vraag of de anderen daarmee akkoord zullen gaan.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 23 - NAAR DEN BOK

4,0 0 x
Cesar wil een geit laten dekken en gaat met het beest naar boer Vermeulen. Joe is de pesterijen van Slisse meer dan beu. Hij beraamt samen met Rik een plan om Slisse en Cesar de schrik van hun leven te bezorgen.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 22 - DE SUIKERTANTE

3,0 0 x
Melanie en Clara sloven zich uit voor hun suikertante, die op bezoek is. Beide dames hopen dat hun inspanningen beloond zullen worden.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 21 - LIEFDE

4,0 0 x
Cesar heeft een vriendin. Slisse probeert hem de regels van de liefde uit te leggen. Het gaat zelfs zo ver dat Slisse zijn woning ter beschikking stelt van de tortelduifjes. gaat zelfs zo ver dat Slisse zijn woning ter beschikking stelt voor de tortelduifjes.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 20 - DANSEN

3,0 0 x
Joe, Tinneke, en meneer en mevrouw Flour nemen deel aan een danswedstrijd voor amateurs. De anderen komen dat natuurlijk te weten en besluiten ook hun kans te wagen.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 19 - VOLGENDE PATIENT

4,0 0 x
Melanie, Valerie en Tinneke hebben alledrie last van kwaaltjes. Voor de facteur is dat een unieke kans om zijn medische kennis aan de praktijk te toetsen.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 18 - KERK OF POLITIEK

3,0 0 x
Melanie voelt zich geroepen om parochiaal werkster te worden. Slisse sluit zich aan bij een politieke partij om te verhinderen dat achter zijn huis een snelweg wordt aangelegd. Jan stelt zijn nieuwe vriendin voor.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 17 - LOUCHE ZAKEN

4,0 0 x
Slisse en Cesar lopen in een café Rik Van Steenbergen tegen het lijf. Hij nodigt het duo uit om samen te gaan jagen en geeft hen een krat jenever mee. Het is duidelijk dat een en ander niet klopt.
Archief