Slisse & Cesar

Slisse & Cesar herbekijken

Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 26 - De pijp uit

3,0 7 x
Cesar is aangereden door een wagen en er wordt meteen een dokter bijgehaald. De patiënt wil zijn boezemvriend voor de gek houden en overtuigt de arts om Slisse een dramatisch verhaal op de mouw te spelden.

Seizoen 3, Aflevering 25 - Zilveren bruiloft

3,5 0 x
Melanie en Slisse zijn 25 jaar getrouwd. Dat moet uiteraard gevierd worden met een jubileumfeest. Joe, Jan en Rik overhandigen het koppel een uitzonderlijk en verrassend geschenk.

Seizoen 3, Aflevering 24 - Het oude huis

4,5 1 x
Melanie roept de familie samen om over het lot van het huurhuis te beslissen. Eigenlijk heeft Melanie al een bestemming voor de woning gevonden. Ze wil in het pand een schoonheidssalon beginnen. Het is echter zeer de vraag of de anderen daarmee akkoord zullen gaan.

Seizoen 3, Aflevering 23 - NAAR DEN BOK

4,5 13 x
Cesar wil een geit laten dekken en gaat met het beest naar boer Vermeulen. Joe is de pesterijen van Slisse meer dan beu. Samen met Rik beraamt hij een plan om Slisse en Cesar de schrik van hun leven te bezorgen.

Seizoen 3, Aflevering 8 - MODERNE KUNST

3,5 10 x
Melanie heeft een kunstwerk gekocht, maar niemand vindt het mooi. Het toeval wil dat het valt en breekt. Melanie mag dat uiteraard niet te weten komen.

Seizoen 3, Aflevering 7 - DE IDEALE PARTNER

4,0 18 x
De facteur heeft op de computer van Slisse het nieuwe programma 'de ideale partner' gezet. Jan en Rik willen het meteen uittesten en besluiten de ware te zoeken voor Cesar en Valerie.

Seizoen 3, Aflevering 6 - CARNAVAL

4,7 2 x
Slisse en Cesar vieren carnaval in de stad. De boezemvrienden hangen het beest uit en kijken te diep in het glas. Als ze naar huis terugkeren, zijn ze in het gezelschap van een vrouw. Ze zijn ervan overtuigd dat het Melanie is. Bij het ontwaken doen ze een angstaanjagende ontdekking.

Seizoen 3, Aflevering 5 - DEPRESSIEF

3,0 15 x
Slisse is depressief en dat zullen zijn huisgenoten geweten hebben. Melanie wordt bloednerveus van haar echtgenoot en ze stuurt hem naar de psychiater. Na één consultatie is de verzekeringsmakelaar zo mak als een lammetje.

Seizoen 3, Aflevering 4 - DE HOOFDINSPECTEUR

3,0 6 x
Slisse maakt kans op een promotie, tenminste als de hoofdinspecteur van de verzekeringen een positief rapport opstelt. De man doet zijn werk grondig en licht het voltallige gezin van Slisse door. Melanie en Valerie gaan in staking.

Seizoen 3, Aflevering 3 - ALS DE KAT VAN HUIS IS

4,5 13 x
Melanie is er zeker van dat zij vanavond opnieuw tot voorzitter van de vrouwenclub zal worden verkozen. Jan en Rik stellen hun vriendinnetjes voor aan Slisse. De ontmoeting loopt uit de hand.
Archief