Snapped

Snapped gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
39:52
Snapped

De ontdekking van een verkoold lichaam in de koffer van een brandende pick-uptruck zet een moordonderzoek in gang in Atlanta.

Seizoen 24
39:53
Een onderzoek naar de dood van een moeder uit Iowa stuurt de politie in twee staten op een wilde speurtocht.
39:28
Een onderzoek naar de moord op een buschauffeur in een klein stadje onthult geheimen die zich schuilhouden achter gesloten deuren.
39:49
De verdwijning van een man uit Michigan veroorzaakt een tragische keten van gebeurtenissen die eindigt in de dood van een andere man bijna 400 mijl verderop.
39:58
Wanneer medische onderzoekers vaststellen dat een terminaal zieke man uit Arizona mogelijk niet aan natuurlijke doodsoorzaak is gestorven, zoals zijn familie eerder dacht, begint een moordonderzoek de waarheid te ontrafelen.
39:46
Verlopen
Wanneer de lichamen van twee grootouders dood worden aangetroffen, worstelen onderzoekers om te bepalen of de moorden gemotiveerd waren door wraak of hebzucht.
40:05
Verlopen
Wanneer een verkoolde menselijke romp wordt ontdekt op een inheems Amerikaans reservaat in Montana, bundelen lokale en federale onderzoekers hun krachten om de gruwelijke misdaad op te lossen.
39:44
Verlopen
Wanneer de eigenaar van een bedrijf in Ohio dood wordt aangetroffen in zijn bed, onthult het daaropvolgende onderzoek een ingewikkeld web van seks, obsessie en macht.
39:40
Verlopen
Wanneer een man thuiskomt van een feestje en zijn verzorger doodgeschoten aantreft, moeten detectives door een ingewikkeld netwerk van vijandigheid en wrok spitten om de moordenaar te vinden.
39:43
Verlopen
Een van de meest beruchte inwoners van Durham, North Carolina komt onder toezicht te staan nadat haar vriend is neergestoken.
39:36
Verlopen
Een conflictueuze echtscheiding en voogdijstrijd plaatst een vader in het vizier van een sluipschutter.
39:55
Verlopen
Een moordonderzoek in Washington onthult hoever een vrouw kan gaan om de veiligheid van haar familie te kunnen garanderen.
39:46
Verlopen
Wanneer de eigenaar van een bedrijf in Ohio dood wordt aangetroffen in zijn bed, onthult het onderzoek een ingewikkeld web van seks, obsessie en macht.
39:54
Verlopen
In de herfst van 2011 verbinden moorddetectives in steden die meer dan tweehonderd mijl uit elkaar liggen twee afzonderlijke moorden met één meedogenloze moordenaar.
39:49
Verlopen
Wanneer het lichaam van een geliefde vliegtuigmachinist wordt gevonden, opgepropt in de kofferbak van zijn eigen auto, volgen onderzoekers een spoor van bedrog naar een manipulatieve moordenaar.
41:31
Verlopen
Een jaloerse tiener's brutale daad van geweld werpt een schimmige affaire in de nationale schijnwerpers. Het overlevende slachtoffer, Mary Jo Buttafuoco, belicht haar kant van het schandaal.
Seizoen 23
1:26:11
In de jaren 70 vermoordde Ted Bundy minstens 36 jonge vrouwen. Hij werd verheerlijkt als een knappe, goed opgeleide moordenaar die de wet te slim af was.
43:16
Deze tweedelige special duikt in de wereld van verpleegkundigen Charles Cullen en Kristen Gilbert, die hun wrede misdaden uitvoerden waar hun patiënten dat het minst verwachtten
43:19
Deze tweedelige special duikt in de wereld van verpleegkundigen Charles Cullen en Kristen Gilbert, die hun wrede misdaden uitvoerden waar hun patiënten dat het minst verwachtten
39:51
De moord op een café-eigenaar brengt de politie op het spoor van een duivels plan.
Archief