SOS Piet

SOS Piet gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
25:00
SOS Piet

Caroline is niet tevreden over haar quiche van zeewolf. Er zit te veel vocht in, de koek is niet krokant, ze krijgt hem niet mooi uit de taartvorm en ze kan hem niet mooi snijden. - Johanna wil empanada's maken, maar haar deeg is smakeloos en droog. - Nancy's karamel brandt ofwe...

Seizoen 12
24:00
Erwin wil witloofkroketten maken, maar eindigt steevast met slappe kroketten die aan het mes blijven kleven en zelfs niet gepaneerd kunnen worden. - Piet Huysentruyt haast zich naar de keuken van Saskia om haar een gerechtje uit grootmoeders tijd te leren maken: spiegelei met krokant spek. - Helmut wil zijn vriendin trakte...
24:00
Aloïs heeft problemen met zijn paprikasoep. Ze schift, wil niet binden, smaakt slecht en ziet er erg vettig uit. - Serge heeft aspergepuree gemaakt, maar die zit vol draden en smaakt flets. - Ines heeft brownies met witte chocolade gemaakt, maar ze zijn heel vettig, te zoet en ze lijken ongebakken. Piets haren komen recht,...
25:00
Danny heeft een probleem met de gaartijden van vis. Ook over zijn sausje met garnalen en zijn diepvriesspinazie is hij niet helemaal tevreden. - Elke keer Valerie spruitjes maakt, eindigt ze met minikolen die niet gaar zijn, bitter smaken en bovendien hun groene kleur verliezen. - Sandra wil ravioli met chocolade volgens d...
25:00
Jarissa wil haar vriend verwennen met zijn lievelingskost. Hoewel ze met veel liefde heeft gekookt, zijn haar kalfslapjes met pizzaiolasaus niet eetbaar. - Jonge mama Stephanie wil slasoep volgens de regels van de kunst leren maken. - Piet Huysentruyt haast zich naar de keuken van hobbykok Philippe omdat die sukkelt met zi...
Seizoen 11
25:00
Kip Archiduc: Anja maakt geregeld kip Archiduc voor haar gezinnetje. De kinderen eten wel van de kip, maar de champignonsaus laten ze liggen. - Espuma: Christian heeft problemen met zijn espuma van gedroogde ham met roquefort. De mousse weigert uit de espumafles te komen. - Kriekenclafoutis: De kriekenclafoutis van Marleen...
28:00
De leerlingen van het Koninklijk Lyceum in Gent willen voor hun ouders een nieuwjaarsreceptie organiseren. Ze weten perfect welke gerechtjes ze zullen serveren: minipizza's, auberginehapjes met scampi's, deeghapjes met feta, brochettes met kerstomaatjes en spek, minicroissants met spek, mousse van grijze garnalen, kerstoma...
26:00
- Terrine van hert: De terrine van hert van Cecile is te vet, de gelei loopt uit het vlees en de paté smaakt naar lever in plaats van naar hert. - Stoofpotje van everzwijn: Het stoofpotje van everzwijn met gepocheerde appeltjes van Lydia is zuur, het vlees is te taai en de appeltjes vallen uit mekaar. - Oubliegebak met ijs...
25:00
- Chocoladefondue: Paula probeert chocoladefondue te maken maar de ingrediënten willen niet mengen en de chocolade smaakt verbrand. - Kokosflan met banaan: De kokosflan met banaan van Christine komt ingezakt uit de oven en blijft aan de vorm plakken. - Cupcakes: De cupcakes van Evelien zijn niet luchtig, weigeren te rijzen...
25:00
- Ravioli met een vulling van rivierkreeftjes: Peter heeft al drie keer ravioli met een vulling van rivierkreeftjes bereid, maar telkens is het gerecht mislukt. - Hartige flensjes: "Een zeemvel met brokjes", zo omschrijft Sharon de hartige flensjes die ze gebakken heeft. - Amandelcake met chocoladeglazuur: De amandelcake v...
25:00
- Trio van tartaar: Camille haar trio van tartaar is over de hele lijn mislukt, maar het zijn dan ook drie gerechten in één want ze heeft met tonijn, inktvis en zalm gewerkt. En elke vissoort vraagt een andere behandeling. - Chocoladebrood: De veertienjarige Jeremy vraagt aan Piet om hem chocoladebrood volgens regels van d...
25:00
-Tajine: Wim slaagt er niet in om een lekkere tajine te maken. De saus is waterachtig, de groenten smaken flets en het vlees is veel te taai. - Tomatenflan: Chris heeft een mail naar Piet gestuurd omdat zijn tomatenflan naar eieren smaakt en niet wil binden. - Kastanje-ijs: In de keuken van Kathleen zorgt het kastanje-ijs ...
25:00
- Courgettecake: De zoute courgettecake van Vicky is glazig, rijst niet en smaakt slecht. - Kip met groenten in de wok en noedels: Christophe is niet te spreken over zijn kip met groenten in de wok en noedels. De groenten zijn niet krokant, de noedels plakken tegen de pan en hij mist de Oosterse smaak. - Churros: De churro...
25:00
- Pindasaus: Willy heeft hulp nodig bij de bereiding van pindasaus. De ene keer eindigt hij met een geschifte boel en de andere keer lijkt de pindasaus wel choco. - Mousse van ham: Thérèse is niet te spreken over haar mousse van ham, want het gerecht smaakt raar en de structuur is korrelig. - Carré confituur: De carré conf...
25:00
- Tagliata: De tagliata van Tom is een ramp. De vinaigrette is te vettig en te lopend, het vlees heeft geen krokant korstje en is vanbinnen zelfs koud. - Goulashsoep: In de keuken van Silvana zorgt de goulashsoep voor frustratie want het gerecht is waterachtig en flets van smaak. - Madeleintjes: De madeleintjes van Charlot...
25:00
- Aardappelen met appelmoes: Piet rijdt naar Heusden waar de scouts in de culinaire miserie zitten. Hun aardappelen met appelmoes mislukken over de hele lijn. De aardappelen vallen uit mekaar en de appelen zijn verbrand en weigeren moes te worden. - Stokbrood: Titia is niet te spreken over haar stokbrood omdat het geen kro...
25:00
- Fajitas: Carolina heeft geprobeerd om Fajitas te bereiden, maar het is over de hele lijn mislukt. - Rabarberconfituur: Lieve heeft een mail naar Piet gestuurd omdat haar rabarberconfituur veel te lopend is. - Aalsterse vlaai: Meester Yvan en zijn leerlingen hebben Aalsterse vlaai gebakken, maar die is mislukt. De taart i...
25:00
- Saus met dobbelsteentjes van tomaten: De saus met dobbelsteentjes van tomaten van Piet's moeder is met een mousse geëindigd. - Rijstkroketten: De rijstkroketten van Yvonne vallen uit mekaar en dat is niet de bedoeling. - Appeltaart: De appeltaart van Juf Marie-Jeanne is een fiasco geworden want de taart zakt als een pudd...
Seizoen 10
25:00
- Moambe: De moambe van Darline is niet wat het moet zijn: de kip is uitgedroogd, de saus is te vet en wil bovendien niet binden.- Artisjokken koken: Karen is dol op artisjokken met een dipsausje. Het probleem zit bij de vezels, die niet willen loskomen waardoor het een groot gepruts aan tafel is. - Banaan en ananas op de ...
25:00
- Tagliatelle met scampi's en roomsaus: De dove Nancy en haar tolk Heidi ontvangen de culinaire redder in nood Piet Huysentruyt. Nancy haar roomsaus is te flauw en de scampi's smaken nogal bloemig. - Eclairs: Herman wil eclairs maken, maar de vulling is versuikerd en gekabbeld en de chocolade ziet er zwart uit. Piet krijgt...
Archief