SOS Piet

Laatste aflevering
24:00
SOS Piet

SOS Piet trakteert op een verrassende smaaksensatie: romige chocolade mousse als zoete verleiding, stevige braadworsten voor de hartige trek en een warme, rijke biersoep die alles perfect samenbrengt.

SOS Piet herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 5
24:00
SOS Piet serveert heerlijk eenvoudig: zacht gekookte eitjes en een verse omelet, liefdevol klaargemaakt door de jeugdgroep. Een smakelijke start van de dag, vol warmte en gezelligheid!
26:00
SOS Piet toont hoe je malse kipfilet bakt en sappige lamsbout klaar maakt, met als kers op de taart: een zijdezachte advocaattaart.
23:00
Piet leert eerst hoe je kruiden perfect droogt, met de hulp van een mixer. Daarna tovert hij een heerlijke droge vlaai tevoorschijn.
26:00
Ontdek de smaakexplosie van Piets Graved Lax: perfect gezouten zalm, rijkelijk gekruid en gemarineerd tot in de perfectie. Als kers op de taart: een verfrissend ijsje met chocolade.
25:00
Piet serveert een verrassend trio: een romige champignontoast, gevolgd door een smeuïge courgettegratin. Als zoete afsluiter doopt hij sappige aardbeien in zachte witte chocolade.
25:00
Chef-kok Piet Huysentruyt lost de culinare problemen van de kijkers aan huis op en geeft handige en originele keukentips en ideeën.
25:00
Piet waagt zich met veel enthousiasme aan een culinair avontuur: hij rolt verse pasta en tovert een luchtige zalmsoufflé op tafel.
24:00
In deze aflevering: aubergine parmigiana, vissabayon en oliebollen.
25:00
In deze aflevering: risotto, worstenbrood en poffertjes.
25:00
Vandaag bereidt Piet een klassieke macaroni met kaas en ham, een rijke portosaus en een romige chocolade milkshake.
25:00
Vandaag staat Piet in de keuken voor een smaakvolle paella, tzatziki en een verfrissende basilicumsorbet.
24:00
Vandaag helpt Piet bij het maken van knolselder, kalfszwezerik en petits beurres.
Seizoen 4
25:00
Piet Huysentruyt helpt vandaag bij het bereiden van frisse gazpacho, vlees in een krokante zoutkorst en witte choco als dessert.
24:00
Vandaag duikt Piet de keuken in om een ajuinsaus, jagersaus en onweerstaanbare chocolademuffins te bereiden.
26:00
Vandaag waagt Piet zich aan een klassieke ossobucco, maakt hij een rijke bordelaisesaus en sluit hij af met een heerlijke, zelfgemaakte nougat.
25:00
Vandaag duikt Piet de keuken in om een smaakvolle blackwellsaus te maken, gestoofd witloof en een verrukkelijke bananencake.
24:00
Vandaag helpt Piet met het bereiden van gefrituurde vis in een krokant deegjasje, champignonsaus en chocoladesaus.
26:00
Liliane genoot in Oostenrijk van een heerlijke looksoep. Aan haar eigen kookvuur wil het echter niet lukken, hoewel ze heel veel look gebruikt. Piet Huysentruyt snelt Liliane ter hulp en toont haar stap voor stap hoe pittige looksoep wordt gemaakt. Dianes room verwatert altijd, terwijl ze dikke room op haar mosselen wil. C...
24:00
Met in deze aflevering: mosterdroomsaus, stokvis en pannacotta.
Archief