SOS Piet

Laatste aflevering
24:00
SOS Piet

Chef-kok Piet Huysentruyt lost de culinare problemen van de kijkers aan huis op en geeft handige en originele keukentips en ideeën.

SOS Piet herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
24:00
Met Nieuwjaar mag het al eens wat feestelijker zijn. Maar hoe bereid je een goede sabayon, een sappige eendeborst en beursjes van brickdeeg? Iris, Marcella en Sven roepen de hulp in van Piet.
24:00
Gevulde kalkoen, kroketten en Irish coffee: ook in de kerstperiode kan er al eens iets misgaan in de keuken. Piet zorgt ervoor dat Anja, Linda en Nadine echte kersttoppers kunnen serveren.
24:00
Mousseline, Crème au beurre of kreeft. Geen watertje te diep voor Piet Huysentruyt die Rita, Lut en Filip te hulp schiet.
26:00
Corinne wil coq au vin maken, even goed als haar mans ex-vrouw. Eva wil graag enkel snijtechnieken onder de knie krijgen en Myriam droomt van een broodpudding waar de rozijnen niet steeds naar onder verdwijnen. Zou Piet Huysentruyt hiervoor een oplossing hebben?
25:00
De botersaus van Marianne wil maar niet binden, Annemarie, de mama van Jessica & Claudia slaagt er niet in een cake te bakken en ook Britt kan wat hulp gebruiken met haar rosbief. Piet Huysentruyt to the rescue.
26:00
Witloof in kaassaus met te veel water, gebakken vis die steeds eer uit elkaar valt en te lopende tiramisu. Piet Huysentruyt heeft de oplossing voor Els, Inge en rebecca.
25:00
Mayonaise die schift, stoofvleessaus dat te lopend is en biscuits die niet willen rijzen. An, Myriam en Wim roepen de hulp van Piet Huysentruyt in.
26:00
De steak van Inge wil maar niet lukken, het bladerdeeg van Jacqueline blijft steeds droog en Carine haar chocomousse geraakt niet op punt. Gelukkig is Piet Huysentruyt er om de dames te helpen.
25:00
Béarnaisesaus bereiden volgens de regels van de kunst, hoe kan ik voorkomen dat mijn garnaalkroketten openbarsten? En welke tips heb je nodig om oesters te openen? Piet Huysentruyt schiet Magda, Heidi en Annemie te hulp.
Seizoen 6
25:00
Piet trekt naar Astene om Caroline uit de culinaire nood te helpen met cordon bleu. Evi is niet te spreken over de spaghettisaus van haar mama. Ondertussen neemt Piet in Elkes keuken plaats om samen de perfecte speculaasmousse te bereiden.
24:00
Penny is niet te spreken over haar ovenschotel met vis: de aardappelen blijven te krokant en de groenten rauw. Ondertussen neemt Piet in Ilses keuken post om haar de perfecte rösti's te leren maken. En gefrituurd ijs? Dat is pas geslaagd als het korstje knapperig is en het ijs vanbinnen smeuïg blijft.
25:00
Piet staat paraat om te helpen bij het maken van erwtensoep, schorseneren en plum pudding met rumsaus.
Seizoen 5
24:00
Piet gaat naar de blauwhelmen in Libanon!
24:00
Kerstuitzending vanuit de voetbalcantine! Piet maakt knapperige fish sticks met smaakvolle dipsaus, warme balletjes in tomatensaus, opgerolde broodhapjes en zoete wafels. Samen proeven, lachen en genieten, dat is pas feest!
24:00
SOS Piet trakteert op een verrassende smaaksensatie: romige chocolade mousse als zoete verleiding, stevige braadworsten voor de hartige trek en een warme, rijke biersoep die alles perfect samenbrengt.
24:00
SOS Piet serveert heerlijk eenvoudig: zacht gekookte eitjes en een verse omelet, liefdevol klaargemaakt door de jeugdgroep. Een smakelijke start van de dag, vol warmte en gezelligheid!
26:00
SOS Piet toont hoe je malse kipfilet bakt en sappige lamsbout klaar maakt, met als kers op de taart: een zijdezachte advocaattaart.
23:00
Piet leert eerst hoe je kruiden perfect droogt, met de hulp van een mixer. Daarna tovert hij een heerlijke droge vlaai tevoorschijn.
26:00
Ontdek de smaakexplosie van Piets Graved Lax: perfect gezouten zalm, rijkelijk gekruid en gemarineerd tot in de perfectie. Als kers op de taart: een verfrissend ijsje met chocolade.
Archief