Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Star Trek: Picard

Seizoen 1
51:33

Seizoen 1, Aflevering 6

3,0 9 x
Picard en de bemanning volgen Soji naar de Borg-kubus in de Romulan-ruimte, waar Picard akelige herinneringen naar boven haalt. Ondertussen vindt Narek eindelijk een manier om informatie van Soji te krijgen.
42:56

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 2 x
De bemanning van La Sirena begint aan een onvoorspelbare expeditie op Freecloud om Bruce Maddox te vinden. Als Maddox zich in een hachelijke situatie bevindt, biedt een bekend gezicht haar hulp aan.
41:59

Seizoen 1, Aflevering 4

3,0 8 x
Op weg naar Freecloud vraagt Picard om een stop bij een Romulan-vluchtelingenplaneet, waar hij herenigd wordt met Elnor, de Romulan met wie hij veertien jaar geleden bevriend raakte.
40:42

Seizoen 1, Aflevering 3

3,0 18 x
Na een terugblik op het verleden met Raffi, huurt Picard haar partner Christobal Rios in om hem te helpen bij zijn zoektocht naar Bruce Maddox. Zich niet bewust van haar aard, zet Soji haar werk voort en trekt de aandacht van de bestuursvoorzitter.
41:23

Seizoen 1, Aflevering 2

4,0 20 x
Picard begint het mysterie van Dahj te onderzoeken en wat haar bestaan voor de Federatie betekent. Zonder de steun van Starfleet wendt Picard zich tot dr. Agnes Jurati en zijn vervreemde collega Raffi Musiker voor hulp.
42:07

Seizoen 1, Aflevering 1

Verlopen 3,0 40 x
Veertien jaar na zijn pensionering bij Starfleet, leidt Jean-Luc Picard, nog steeds gekweld door de dood van Data, een rustig leven op de wijngaard van zijn familie wanneer een vrouw hem om hulp vraagt.
Archief