Star Trek: Picard

Laatste aflevering
45:02
Star Trek: Picard

Picard en de bemanning reizen terug naar Los Angeles in 2024 op zoek naar de persoon die hen kan helpen om het punt te identificeren waarop de tijd zich splitste.

Star Trek: Picard gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
51:37
Picard bevindt zich plotseling getransporteerd naar een alternatieve tijdlijn in het jaar 2400, waar hij geconfronteerd wordt met één laatste beproeving die georkestreerd is door zijn oude vijand, Q.
51:39
Starfleet moet opnieuw een beroep doen op de legendarische Jean-Luc Picard nadat leden van zijn voormalige bemanning - Cristóbal Rios, Seven of Nine, Raffi Musiker en Dr. Agnes Jurati - een anomalie in de ruimte ontdekken die het heelal bedreigt.
Seizoen 1
42:48
Na een onconventionele en gevaarlijke transit arriveren Picard en de bemanning in Soji's thuiswereld Coppelius, maar hun aankomst brengt alleen maar meer gevaar met zich mee: de bemanning ontdekt meer dan verwacht over de bewoners van de planeet.
52:52
Wanneer de waarheid achter de Mars-aanval wordt onthuld, realiseert Picard zich hoe ver velen zullen gaan om geheimen te bewaren. Narissa beveelt haar bewakers om Elnor te vangen, wat een kettingreactie veroorzaakt op de Borg-kubus.
55:39
Picard reist met Soji naar een planeet waar Picards oude vrienden, Will Riker en Deanna Troi, wonen. Ondertussen moeten Picards bemanningsleden Elnor en Hugh hun vaardigheden bewijzen voor Narissa.
51:33
Picard en de bemanning volgen Soji naar de Borg-kubus in de Romulan-ruimte, waar Picard akelige herinneringen naar boven haalt. Ondertussen vindt Narek eindelijk een manier om informatie van Soji te krijgen.
42:55
Verlopen
De bemanning van La Sirena begint aan een onvoorspelbare expeditie op Freecloud om Bruce Maddox te vinden. Als Maddox zich in een hachelijke situatie bevindt, biedt een bekend gezicht haar hulp aan.
41:59
Verlopen
Op weg naar Freecloud vraagt Picard om een stop bij een Romulan-vluchtelingenplaneet, waar hij herenigd wordt met Elnor, de Romulan met wie hij veertien jaar geleden bevriend raakte.
40:41
Verlopen
Na een terugblik op het verleden met Raffi, huurt Picard haar partner Christobal Rios in om hem te helpen bij zijn zoektocht naar Bruce Maddox. Zich niet bewust van haar aard, zet Soji haar werk voort en trekt de aandacht van de bestuursvoorzitter.
41:23
Verlopen
Picard begint het mysterie van Dahj te onderzoeken en wat haar bestaan voor de Federatie betekent. Zonder de steun van Starfleet wendt Picard zich tot dr. Agnes Jurati en zijn vervreemde collega Raffi Musiker voor hulp.
42:06
Verlopen
Veertien jaar na zijn pensionering bij Starfleet, leidt Jean-Luc Picard, nog steeds gekweld door de dood van Data, een rustig leven op de wijngaard van zijn familie wanneer een vrouw hem om hulp vraagt.
53:58
Verlopen
Een laatste confrontatie in de thuiswereld van de synths, Coppelius, plaatst Picard en zijn team tegen de Romulans, evenals de synths die hun bestaan koste wat kost willen veiligstellen.
Archief