Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Suits

Seizoen 8
55:00

Seizoen 8, Aflevering 4 - Revenue Per Square Foot

4,0 3 x
Louis wordt overvallen op weg naar een etentje met een cliënt en Robert, maar durft hier niets van te zeggen. Robert wijst zijn cliënt vervolgens toe aan Samantha, die op haar beurt Harvey inlicht over het vreemde gedrag van Louis. Robert maakt het Alex niet gemakkelijk. Donna wijst hem erop om lessen te trekken uit het ve...
55:00

Seizoen 8, Aflevering 3 - Promises, Promises

3,0 3 x
Harvey krijgt het aan de stok met de partners wanneer een vete uit de hand dreigt te lopen. Katrina krijgt de kans om zich te bewijzen, maar moet noodgedwongen afhaken wanneer ze te kampen krijgt met een migraineaanval. Alex slaagt erin om Gavin Andrews als cliënt binnen te halen, maar ontdekt vervolgens iets verontrustend...
50:00

Seizoen 8, Aflevering 2 - Pecking Order

3,0 5 x
Harvey en Samantha komen lijnrecht tegenover elkaar te staan wanneer ze een van Mikes voormalige cliënten proberen te helpen, nadat die een groot geldbedrag in rook zag opgaan. Louis heeft last van podiumvrees.
55:00

Seizoen 8, Aflevering 1 - Right Hand Man

4,0 4 x
Harvey en Robert proberen de leiding over de firma te verkrijgen via een 'oorlog bij volmacht' tussen Alex en Samantha. Donna helpt Harvey om tot inzicht te komen. Katrina krijgt de opdracht om de minst succesvolle advocaat binnen de firma te ontslaan, maar botst met Louis wanneer Brian in haar vizier komt.
Seizoen 7
1:10:00

Seizoen 7, Aflevering 16 - Good-bye

4,0 5 x
Louis, Donna en Alex moeten werkelijk alles uit de kast halen om de firma te beschermen. Harvey schiet Jessica te hulp. Mike en Rachel worstelen met loyaliteit tegenover de kliniek, de firma én elkaar.
1:00:00

Seizoen 7, Aflevering 15 - Tiny violin

3,0 4 x
Harvey en Louis worden overrompeld voor een groepsvordering tegen Specter Litt. Mike schiet Nathan te hulp bij een zaak tegen de kliniek. Mike en Rachel krijgen een interessant aanbod, terwijl Harvey een bijzonder verzoek krijgt.
1:00:00

Seizoen 7, Aflevering 14 - Pulling the goalie

4,0 7 x
Mike neemt een zaak aan met als doel om Harvey op te beuren, maar dat plan mislukt compleet. Louis probeert zijn emoties onder controle te houden in een juridisch gevecht. Na een blunder zoekt Donna naar een manier om haar waarde voor de firma te bewijzen.
1:00:00

Seizoen 7, Aflevering 13 - Inevitable

3,0 12 x
Harvey komt voor een onmogelijke keuze te staan. Mike en Rachel bespreken hun toekomstplannen. Louis voelt zich een koning door zijn affaire met Sheila, al heeft hij wel moeite om zich aan de afspraken te houden.
1:00:00

Seizoen 7, Aflevering 12 - Bad man

4,0 5 x
Harvey probeert een oude schuld te innen om de firma te helpen. Mike gaat de confrontatie aan met een onwaarschijnlijke tegenstander. Louis lijkt zijn nieuwe rol eindelijk te accepteren.
39:00

Seizoen 7, Aflevering 11 - Hard truths

3,0 6 x
Harvey en Louis gaan samen het gevecht aan om de toekomst van de firma veilig te stellen. Donna en Harvey bespreken de gevolgen van hun actie. Alex maakt zich zorgen als Mike iets over een van hun cliënten ontdekt.
Archief