Suits

Afleveringen
42:00

Aflevering 16

4,0 65 x
Sean Cahill roept nog een laatste keer Harveys hulp in voor de zaak tegen Forstman en Woodall. Als er binnen de vijf dagen geen bewijzen zijn, gaan ze vrijuit. Wanneer Louis' assistent sterft, neemt Donna een moeilijke beslissing over haar toekomst ...
40:00

Aflevering 14

4,0 17 x
Aflevering 14 van Suits is uitgezonden op donderdag 5 januari 2017 om 9:04 uur en was te zien op VTM.
40:00

Aflevering 14

4,0 23 x
Mike bijt zich vast in een klokkenluiderszaak op vraag van professor Gerard. Jessica heeft gemengde gevoelens wanneer Jeff haar meevraagt op een citytrip naar Parijs. En Donna moet veel moeite doen om de gemoederen te bedaren tussen Harvey en Mike.
42:00

Aflevering 13

Verlopen 4,0 6 x
Aflevering 13 van Suits is uitgezonden op woensdag 4 januari 2017 om 9:09 uur en was te zien op VTM.
42:00

Aflevering 13

Verlopen 4,0 15 x
Een flashback naar zes jaar eerder toen Mike zijn plannen in de advocatuur opborg en als fietskoerier aan de slag ging en toen Harvey en Louis tegen elkaar werden opgezet om hogerop te geraken. Terug in het heden organiseert Harvey een road trip met...
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.