Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Suits

Seizoen 8
1:00:00

Seizoen 8, Aflevering 16 - Harvey

4,0 3 x
Een vertrouwensbreuk en een rechtszaak tegen de firma brengen de carrière van Harvey in gevaar. Samantha en Robert strijden voor gerechtigheid.
40:00

Seizoen 8, Aflevering 15 - Stalking Horse

3,0 2 x
De romance van Donna strooit roet in het eten bij een mogelijke deal van Harvey en Alex. Samantha gaat tot het uiterste om gerechtigheid te krijgen voor Louis. Brian balt de vuist.
55:00

Seizoen 8, Aflevering 14 - Peas in a Pod

4,0 7 x
Enkele duistere zaakjes zorgen ervoor dat Samantha en Scottie ruzie krijgen. Harvey wordt gedwongen een kant te kiezen. Louis vertegenwoordigt dokter Lipschitz in een moeilijke zaak.
55:00

Seizoen 8, Aflevering 13 - The Greater Good

3,0 1 x
Stu wordt gechanteerd door een collega, en Harvey en Donna raken bij de zaak betrokken. Samantha wordt geconfronteerd met haar verleden wanneer Judy haar om hulp vraagt. Harvey voelt zich eenzaam en belt Mike op.
45:00

Seizoen 8, Aflevering 12 - Whale Hunt

3,0 2 x
Louis ondervindt dat het niet zo gemakkelijk is om samen te werken met Harvey, maar ze beseffen allebei dat ze samen sterker staan. Alex zit gevangen tussen Samantha en zijn vrouw.
55:00

Seizoen 8, Aflevering 11 - Rocky 8

3,0 1 x
Harvey en Robert krijgen de kans om wraak te nemen op een oude vijand. Louis heeft het moeilijk om de teugels strak te houden. Jeff Allen, een bokspromotor, wordt aangeklaagd door Malik.
1:00:00

Seizoen 8, Aflevering 10 - Managing Partner

4,0 3 x
Alex en Samantha zetten alles op alles om de volgende partner van de firma te worden. Hun vete dreigt Zane Specter Litt echter fataal te worden. En wanneer Harvey en Zane niet aan de zijlijn kunnen blijven, grijpt Donna in.
55:00

Seizoen 8, Aflevering 9 - Motion to Delay

4,0 5 x
Alex en Samanta proberen hun kibbelende cliënten op eenzelfde lijn te krijgen. Wanneer ze het vervolgens tegen elkaar opnemen in de rechtszaal, bereikt de sluimerende rivaliteit tussen Alex en Samantha een hoogtepunt.
1:00:00

Seizoen 8, Aflevering 8 - Coral Gables

4,0 3 x
Samantha probeert indruk te maken en daagt een zwaargewicht uit. Ze krijgt hierbij steun van Harvey. Louis wordt geconfronteerd met een oude pestkop van school. Na een blunder is Gretchens positie in gevaar.
55:00

Seizoen 8, Aflevering 7 - Sour Grapes

4,0 16 x
Alex doet zijn best om Roberts wijnmakerij op het platteland te redden. Samantha helpt Harvey met een louche zaak. Louis en Sheila kibbelen over geloofsovertuigingen.
Archief