That '70s Show

November 2017
21:00

Aflevering 8

3,0 5 x
Red organiseert zijn jaarlijkse barbecue, maar net nu wil zijn buurman Bob er ook één houden. Er ontstaat een hevige concurrentiestrijd tussen beide mannen. Donna besluit echter een eind te maken aan het zinloze gekibbel. Jackie onderneemt nog een laatste poging om Hyde jaloers te maken. Ze brengt haar vriend Chip mee naar de barbecue. Wanneer Chip aan Hyde verklapt dat hij enkel met Jackie verkering heeft om met haar te kunnen vrijen, slaat Hyde hem neer.
21:00

Aflevering 7

4,0 6 x
Kitty heeft haar vriendin beloofd te babysitten. Hierdoor komt haar moedergevoel naar boven en wil ze persé zelf nog een baby krijgen. Donna en Eric praten intussen over hun toekomst. Eric ziet Donna als een huismoeder die altijd voor iedereen zal klaarstaan, maar Donna maakt hem meteen duidelijk dat zij de toekomst volledig anders ziet.
21:00

Aflevering 6

3,0 6 x
Eric krijgt de sexy Shelly toegewezen als nieuwe partner in de praktijkles chemie. Hij gaat ervan uit dat Donna jaloers zal reageren, maar is verbaasd wanneer het nieuws haar helemaal niet raakt. Wanneer Donna echter een damesonderbroek vindt in Erics auto, vreest ze het ergste en confronteert ze hem met de feiten.
21:00

Aflevering 5

3,0 6 x
Jackie wil deelnemen aan een rolschaatswedstrijd. Ze gaat op zoek naar een partner en kiest uiteindelijk voor Fez. Maar dit is niet naar de zin van Kelso. Hij probeert er alles aan te doen om het rolschaatsduo te laten verliezen. Toch winnen Jackie en Fez de wedstrijd. Wanneer ze hun overwinning met een fles champagne vieren, raakt Jackie dronken en geeft zich volledig over aan de zuiderse charmes van Fez...
21:00

Aflevering 4

3,0 5 x
Fez verstuikt zijn enkel en besluit te revalideren in Erics kamer. Uit verveling begint hij de buren met een verrekijker te bespieden. Fez ontdekt dat buurman Bob de hele dag met vuilniszakken sleurt. Wanneer Kitty hem vertelt dat ze al een hele tijd niets meer van Midge heeft gehoord, denkt Fez dat Bob zijn vrouw heeft vermoord.
21:00

Aflevering 24

4,0 2 x
Eric en Red hebben een goede band op het werk. Ze spotten immers allebei met Earl, een lome werknemer en collega van Eric. Wanneer Red Earl ontslaat, heeft Eric echter schrik dat hij opnieuw de zondebok zal worden. Na zijn breuk met Jackie, besluit Kelso intussen om van het leven en van de meisjes te genieten. Hij gaat opnieuw met Laurie uit.
21:00

Aflevering 3

4,0 5 x
Wanneer de jongens uitgaan, blijkt de man achter de bar Hyde's vader te zijn. Hyde is echter niet gelukkig om zijn vader terug te zien. Hij ziet hem immers nog steeds als de alcoholverslaafde die zijn gezin in de steek liet. Toch overtuigt Kitty hem om zijn vader een tweede kans te geven. Wanneer Donna intussen enkele pornomagazines onder Erics bed vindt, is ze geschokt. Ze kan niet begrijpen waarom hij ze heeft aangeschaft.
21:00

Aflevering 2

4,0 4 x
Red wil meer controle krijgen over de kinderen, nadat ook Eric bekend heeft dat hij drugs gebruikte. Hij installeert een rookdetector in de kelder, voert een avondklok in en sluit het huis 's avonds af. Maar Kitty vindt dit geen oplossing. Zij wil meer thuis zijn voor Eric en Laurie en is bereid hiervoor haar job als verpleegster op te geven.
21:00

Aflevering 1

3,0 6 x
Red wil Hyde op straat zetten, nadat hij gearresteerd werd voor drugsbezit. Hij hoopt hiermee zijn eigen kinderen te beschermen. Maar hij moet zijn mening herzien wanneer Donna hem komt vertellen dat het niet Hyde was die de drugs kocht, maar Jackie. Ook Eric wil niet dat Hyde buiten wordt gezet en biecht zijn ouders op dat ook hij drugs gebruikte.
21:00

Aflevering 26

3,0 7 x
Het nieuwe jaarboek is uit, maar Eric reageert geschokt wanneer hij op één van de foto's Donna's bloot achterwerk ziet. Fez is dan weer ontgoocheld wanneer blijkt dat hij niet in het jaarboek voorkomt.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.