The Sea Beyond

Laatste aflevering
1:00:00
The Sea Beyond

Beppe gaat de confrontatie aan met Kubra. Een nieuw en mysterieus meisje maakt haar opwachting in het detentiecentrum.

The Sea Beyond gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 3
1:00:00
Silvia krijgt het bevel tot onmiddellijke vrijlating. Alfredo houdt zich aan zijn belofte.
59:00
Milos heeft een aanvaring met Micciarella en Dobermann. Pino heeft een doktersafspraak. Hij maakt van de gelegenheid gebruik om Kubra te helpen.
59:00
De verdwijning van Edoardo baart Carmela zorgen. Silvia geniet van de aantrekkingskracht tussen haar en Alfredo.
59:00
Pino wordt in de isoleercel geplaatst. Het klikt niet tussen Cardiotrap en de nieuwe muziekleraar.
57:00
Een nieuwe gevangene heeft het gemunt op Kubra.
56:00
Filippo en Naditza doen een aangename ontdekking. Kubra besluit haar moeder een brief te schrijven.
1:00:00
Silvia herkent de advocaat die verantwoordelijk was voor haar arrestatie. Rosa kan eindelijk haar vader bezoeken.
57:00
Een nieuwe leraar gaat aan de slag in het centrum. Beppe en Latifah kijken met weemoed terug op hun verleden.
59:00
Carmela geeft de neef van Edoardo de opdracht om versterking naar het detentiecentrum te halen.
55:00
Beppe probeert Latifah te overtuigen om in Napels te blijven. Edoardo heeft een speciaal voorstel voor Carmela.
54:00
Rosa Ricci laat zichzelf arresteren met de bedoeling zo haar broers en vader te kunnen wreken.
Seizoen 1
55:00
Carmine keert terug naar het detentiecentrum en vervoegt Filippo in de isoleercel. Samen voelen ze zich onoverwinnelijk, maar Ciro is niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven.
51:00
Massimo en Paola gaan wanhopig op zoek naar Carmine. Hun zoektocht leidt hen naar de haven, maar Carmine vlucht en voegt zich bij Nina aan boord van het schip. In het detentiecentrum doet Ciro intussen een ontdekking die grote gevolgen kan hebben voor Filippo.
48:00
Carmine zit in steeds nauwere schoentjes: hij zal Massimo moeten vermoorden, anders zal hij het zelf met zijn leven bekopen. En ook Nina en haar zoon zijn in gevaar. Naditza krijgt Filippo niet uit haar hoofd. Edoardo plaatst zich voor de finale van de gedichtenwedstrijd.
52:00
Filippo keert terug en vertelt Carmine wat er buiten het detentiecentrum is gebeurd. Hij biedt vervolgens zijn hulp aan om te voorkomen dat Ciro wraak neemt. Edoardo schrijft een gedicht dat geïnspireerd is op Teresa, waarmee hij hoopt te kunnen deelnemen aan een wedstrijd. Viola slaagt erin om Gemma te manipuleren.
49:00
Filippo besluit uit te voeren wat Ciro hem heeft opgedragen, maar bedenkt zich net voordat hij het detentiecentrum binnengaat. Geïntrigeerd door de verhalen over het geweld tussen Gemma en Fabio, moedigt Viola haar aan om contact op te nemen met haar vriend.
48:00
Carmine weigert toe te geven aan de chantage van zijn familie en probeert de steun van zijn moeder te krijgen. De wetten van de camorra zijn echter duidelijk: wie wil leven, moet zelf doden.
50:00
Carmine waarschuwt Filippo wanneer hij de bescherming van Ciro accepteert. Gemma arriveert op de meisjesafdeling en Viola grijpt meteen haar kans om haar te manipuleren.
50:00
Gemma, een meisje uit Rimini, wordt voortdurend mishandeld door haar vriend. Wanneer ook haar zus een slachtoffer van hem wordt, wil Gemma nog maar één ding: wraak. Ook Filippo denkt aan wraak. Hij kan het misbruik van Pino niet accepteren.
Archief