The Sect

The Sect gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
The Sect
Verlopen

De goeroes waren zelf de oorzaak van het einde van de Orde van de Zonnetempel, maar de kracht van hun indoctrinatie leidde tot de dood van 74 mensen. Het fenomeen 'mind control' blijkt moeilijk te bewijzen voor de rechtbank, maar de families van de slachtoffers weigeren te aanva...

Seizoen 1
Verlopen
De Orde van de Zonnetempel is in volle groei: ze heeft honderden volgers, houdt conferenties en bezit steeds meer heiligdommen en onroerend goed, en ze wil ook op het internationale toneel een grotere rol spelen. Maar in Canada en op Martinique begint het schild van de sekste stilaan te barsten.
Verlopen
In 1995, een jaar na de gebeurtenissen, zijn de sekteleiders dan wel dood, maar toch worden opnieuw 16 sekteleden dood aangetroffen in het Vercorsgebergte. Hoe zijn deze mensen, van wie het grote deel opgeleid en invloedrijk was, in al die jaren afgedreven om uiteindelijk zo gruwelijk aan hun einde te komen?
Verlopen
In de nacht van 5 oktober 1994 worden 23 mensen dood aangetroffen na een brand in een afgelegen boerderij in een Zwitsers dorp. Honderd kilometer verderop worden op hetzelfde moment 25 lichamen gevonden. Het profiel van de slachtoffers leidt de onderzoekers naar een apocalyptische sekste, genaamd de Orde van de Zonnetempel.
Archief