Transport

Laatste aflevering
Transport

Marianne zit in tijdsnood. Inkeri wordt verrast. De Korvolas gaan de baan op. Johanna krijgt antwoorden van het labo.

Transport gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Sini en Sami verlangen een uitleg voor de verdwijning van hun vader. Marianne is alle spelletjes beu.
Het NBI toont interesse in het onderzoek van Inkeri en Johanna. Sini vertrouwt een geheim toe. Marianne verliest de controle.
Marianne heeft hulp nodig en richt zich tot de enige persoon die ze vertrouwt, Johanna hoort verrassend nieuws vanuit Belgie en Sini herrinert zich iets relevant.
Johanna's journlistieke methodes zorgen ervoor dat ze in de problemen geraakt. Hammarén en Marianne testen het nieuwe systeem en niet iedereen is even blij met de onderzoeksmethodes van Inkeri.
Hammarén doet Marianne een voorstel dat ze niet kan weigeren. Wanneer Anita in het ziekenhuis belandt, duikt er een oude familievriend op. Inkeri loopt een bekend gezicht tegen het lijf.
Marianne probeert haar fout recht te zetten, Johanna traceert de microchip, Sami maakt zijn moeder boos en een verzekeringsagent toont interesse in de verdwijning van Erik Korvola.
Een jonge journaliste gaat op zoek naar de oorsprong van een microchip. Een gezin probeert om te gaan met de verdwijning van hun vader. Een bankmanager beseft dat ze een fout heeft gemaakt.
Archief