UEFA Champions League

Afleveringen
24:00

Magazine Aflevering 15

4,0 3 x
Magazine Aflevering 15 van UEFA Champions League is uitgezonden op maandag 26 december 2016 om 1:25 uur en was te zien op Q2.
3:08:00

Aflevering 18

3,0 5 x
Het wedstrijdcommentaar is van Jan Dewijngaert en Gilles De Bilde. Tom Coninx ontvangt analisten Jan Ceulemans en Aad De Mos in het Jan Breydelstadion. Daarnaast zijn er ook samenvattingen van de andere wedstrijden van die speeldag.
3:00:00

Aflevering 17

3,0 6 x
Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme en Marc Degryse. Tom Coninx ontvangt analisten Jan Boskamp en Gilles De Bilde in de studio. Daarnaast zijn er ook samenvattingen van de andere wedstrijden van die speeldag.
24:00

Magazine Aflevering 14

3,0 4 x
Magazine Aflevering 14 van UEFA Champions League is uitgezonden op maandag 19 december 2016 om 4:52 uur en was te zien op Q2.
24:00

Magazine Aflevering 13

4,0 8 x
Wekelijks magazine met actuele gebeurtenissen, extra-informatie en nostalgische terugblikken rond de belangrijkste clubcompetitie ter wereld. Dit magazine brengt portretjes van topvoetballers en topclubs, markante feiten, voorbeschouwingen op wedstr...
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.