UEFA Champions League

Afleveringen
3:08:00

Aflevering 18

3,0 16 x
Het wedstrijdcommentaar is van Jan Dewijngaert en Gilles De Bilde. Tom Coninx ontvangt analisten Jan Ceulemans en Aad De Mos in het Jan Breydelstadion. Daarnaast zijn er ook samenvattingen van de andere wedstrijden van die speeldag.
3:00:00

Aflevering 17

3,0 31 x
Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme en Marc Degryse. Tom Coninx ontvangt analisten Jan Boskamp en Gilles De Bilde in de studio. Daarnaast zijn er ook samenvattingen van de andere wedstrijden van die speeldag.
24:00

Magazine Aflevering 13

4,0 7 x
Magazine Aflevering 13 van UEFA Champions League is uitgezonden op maandag 5 december 2016 om 0:07 uur en was te zien op Q2.
24:00

Magazine Aflevering 14

3,0 3 x
Wekelijks magazine met actuele gebeurtenissen, extra-informatie en nostalgische terugblikken rond de belangrijkste clubcompetitie ter wereld. Dit magazine brengt portretjes van topvoetballers en topclubs, markante feiten, voorbeschouwingen op wedstr...
3:10:00

Aflevering 16

4,0 2 x
Het wedstrijdcommentaar is van Jan Dewijngaert en Gilles De Bilde. Tom Coninx ontvangt analisten Aad De Mos en Marc Degryse in de studio. Daarnaast zijn er ook samenvattingen van de andere wedstrijden van die speeldag.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.