UEFA Champions League

Afleveringen
28:00

Aflevering 4

4,0 12 x
Het wedstrijdcommentaar is van Jan Dewijngaert en Tom Soetaers. Tom Coninx ontvangt analisten Jan Boskamp en Gilles De Bilde in de studio. Daarnaast is er ook een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd tussen Sevilla en Leicester City.
49:00

Aflevering 3

4,0 4 x
Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme en Marc Degryse. Tom Coninx ontvangt analisten Stijn Haeldermans en Gilles De Bilde in de studio. Daarnaast is er ook een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en Atlético Madri...
23:00

Magazine Voorjaar 2017 Aflevering 2

4,0 4 x
Magazine Voorjaar 2017 Aflevering 2 van UEFA Champions League is uitgezonden op zondag 19 februari 2017 om 15:36 uur en was te zien op Q2.
12:00

Magazine Aflevering 2

4,0 5 x
Wekelijks magazine met actuele gebeurtenissen, extra-informatie en nostalgische terugblikken rond de belangrijkste clubcompetitie ter wereld. Dit magazine brengt portretjes van topvoetballers en topclubs, markante feiten, voorbeschouwingen op wedstr...
2:48:00

Aflevering 2

4,5 11 x
Het wedstrijdcommentaar is van Jan Dewijngaert en Gilles De Bilde. Tom Coninx ontvangt analisten Aad de Mos en Marc Degryse in de studio. Daarnaast is er ook een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd tussen Bayern München en Arsenal.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.