Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

UEFA Champions League

2020
3:20:00

10 maart 2020

4,5 39 x
Live-uitzending van de wedstrijd tussen RB Leipzig en Tottenham in de achtste finales van de UEFA Champions League.
3:20:00

25 februari 2020

4,0 52 x
Live-uitzending van de wedstrijd tussen Napoli en Barcelona in de achtste finales van de UEFA Champions League.
2:41:00

Seizoen 14 - 1. 1/8 finale: Tottenham Hotspur - RB Leipzig

4,0 18 x
Liveverslag van de heenwedstrijd tussen Tottenham Hotspur en RB Leipzig in de achtste finales van de UEFA Champions League, vanuit het Tottenham Hotspur Stadium in Londen. Presentatie: Maarten Breckx.
3:20:00

18 februari 2020

4,7 54 x
Live-uitzending van de wedstrijd tussen Dortmund en PSG in de achtste finales van de UEFA Champions League.
Afleveringen 2019

Seizoen 14 - 10. GF 6: Club Brugge - Real Madrid CF

4,0 36 x
Rechtstreekse en integrale uitzending van de wedstrijd tussen Club Brugge en Real Madrid CF in de groepsfase van de UEFA Champions League. Presentator Maarten Breckx zorgt samen met analisten Jan Mulder en Marc Degryse voor de voor- en nabeschouwing van de wedstrijd. Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme.

Seizoen 14 - 9. GF 5: KRC Genk - FC Salzburg

3,0 47 x
Rechtstreekse en integrale uitzending van de wedstrijd tussen KRC Genk en FC Salzburg in de groepsfase van de UEFA Champions League.

Seizoen 14 - 8. GF 4: Paris Saint-Germain - Club Brugge

4,0 45 x
Rechtstreekse en integrale uitzending van de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Club Brugge in de groepsfase van de UEFA Champions League.

Seizoen 14 - 7. GF 3: KRC Genk - Liverpool FC

4,0 33 x
Rechtstreekse en integrale uitzending van de wedstrijd tussen KRC Genk en Liverpool FC in de groepsfase van de UEFA Champions League. Maarten Breckx ontvangt analisten Jan Mulder en Marc Degryse voor de voor- en nabeschouwing. Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme.

Seizoen 14 - 6. GF 2: KRC Genk - SSC Napoli

4,0 33 x
Rechtstreekse en integrale uitzending van de wedstrijd tussen KRC Genk en SSC Napoli in de groepsfase van de UEFA Champions League. Presentator Maarten Breckx ontvangt analisten Jan Mulder en Marc Degryse voor de voor- en nabeschouwing van de wedstrijd. Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme.

Seizoen 14 - 5. GF 1: Club Brugge - Galatasaray AS

4,5 83 x
Rechtstreekse en integrale uitzending van de wedstrijd tussen Club Brugge en Galatasaray AS in de groepsfase van de UEFA Champions League. Presentator Maarten Breckx zorgt met analisten Jan Mulder en Marc Degryse voor de voor- en nabeschouwing van de wedstrijd. Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.