UEFA Champions League

Afleveringen
3:03:00

Aflevering 8

4,0 8 x
Peter Morren en Tom Soetaers zorgen voor het wedstrijdcommentaar. Stijn Haeldermans en Gilles De Bilde schuiven hun benen onder de analistentafel bij Tom Coninx. Er is ook een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd tussen Atlético Madrid en Bayer...
2:42:00

Aflevering 5

3,0 2 x
Het wedstrijdcommentaar is van Jan Dewijngaert en Gilles De Bilde. Tom Coninx ontvangt analisten Jan Boskamp en Stijn Haeldermans in de studio. Daarnaast is er ook een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd tussen Arsenal en Bayern München.
2:58:00

Aflevering 7

3,0 5 x
Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme en Marc Degryse. Tom Coninx ontvangt analisten Jan Boskamp en Aad de Mos in de studio. Daarnaast is er ook een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd tussen Juventus en FC Porto.
24:00

Magazine Aflevering 5

4,0 5 x
Magazine Aflevering 5 van UEFA Champions League is uitgezonden op zondag 12 maart 2017 om 16:34 uur en was te zien op Q2.
24:00

Magazine Voorjaar 2017 Aflevering 5

3,0 3 x
Wekelijks magazine met actuele gebeurtenissen, extra-informatie en nostalgische terugblikken rond de belangrijkste clubcompetitie ter wereld. Dit magazine brengt portretjes van topvoetballers en topclubs, markante feiten, voorbeschouwingen op wedstr...
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.