UEFA Champions League

Afleveringen
26:00

Magazine Aflevering 11

3,0 1 x
Magazine Aflevering 11 van UEFA Champions League is uitgezonden op zondag 23 april 2017 om 16:20 uur en was te zien op Q2.
26:00

Magazine Aflevering 11

4,0 1 x
Wekelijks magazine met actuele gebeurtenissen, extra-informatie en nostalgische terugblikken rond de belangrijkste clubcompetitie ter wereld. Dit magazine brengt portretjes van topvoetballers en topclubs, markante feiten, voorbeschouwingen op wedstr...
3:03:00

Aflevering 8

4,0 7 x
Peter Morren en Tom Soetaers zorgen voor het wedstrijdcommentaar. Stijn Haeldermans en Gilles De Bilde schuiven hun benen onder de analistentafel bij Tom Coninx. Er is ook een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd tussen Atlético Madrid en Bayer...
2:42:00

Aflevering 5

3,0 4 x
Het wedstrijdcommentaar is van Jan Dewijngaert en Gilles De Bilde. Tom Coninx ontvangt analisten Jan Boskamp en Stijn Haeldermans in de studio. Daarnaast is er ook een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd tussen Arsenal en Bayern München.
2:58:00

Aflevering 7

3,0 9 x
Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme en Marc Degryse. Tom Coninx ontvangt analisten Jan Boskamp en Aad de Mos in de studio. Daarnaast is er ook een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd tussen Juventus en FC Porto.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.