UEFA Champions League

UEFA Champions League herbekijken

Seizoen 1
2:32:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Groepsfase - speeldag 1: Bayern München - Manchester United

4,5 5 x
Liveverslag van Bayern München - Manchester United, wedstrijd op speeldag 1 in de groepsfase (groep A) van de UEFA Champions League, vanuit de Allianz Arena in München, Duitsland. Presentatie: Aster Nzeyimana.
2:32:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Groepsfase - speeldag 1: FC Barcelona - Royal Antwerp FC

4,5 12 x
Liveverslag van FC Barcelona - Royal Antwerp FC, wedstrijd op speeldag 1 in de groepsfase (groep H) van de UEFA Champions League, vanuit Olympisch Stadion Lluís Companys in Barcelona, Spanje. Presentatie: Maarten Breckx. Commentaar: Aster Nzeyimana en Marc Degryse.
2:32:00

Seizoen 1, Aflevering 24 - Finale: Manchester City FC - Inter Milaan

4,3 85 x
Liveverslag van de finale van de UEFA Champions League tussen Manchester City en Internazionale, vanuit het Atatürk Olympic Stadium in Istanbul, Turkije. Presentatie: Maarten Breckx. Analisten: Marc Degryse en Jan Mulder. Commentaar: Dirk Deferme en Gilles De Bilde. [Verlengingen en strafschoppen mogelijk]
13:00

Seizoen 1, Aflevering 23 - Halve finale (terug): Manchester City - Real Madrid

4,3 34 x
Liveverslag van de terugwedstrijd Manchester City - Real Madrid, in de halve finales van de UEFA Champions League, vanuit het Etihad Stadium in Manchester (GBR). Presentatie: Maarten Breckx.
13:00

Seizoen 1, Aflevering 22 - Halve finale (terug): Internazionale - AC Milan

4,3 14 x
Liveverslag van de terugwedstrijd Internazionale - AC Milan, in de halve finales van de UEFA Champions League, vanuit San Siro in Milaan (Italië). Presentatie: Maarten Breckx.
13:00

Seizoen 1, Aflevering 21 - Halve finale (heen): AC Milan - Internazionale

4,0 14 x
Liveverslag van de heenwedstrijd AC Milan - Internazionale, in de halve finales van de UEFA Champions League, vanuit San Siro in Milaan (Italië). Presentatie: Maarten Breckx.
13:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - Halve finale (heen): Real Madrid CF - Manchester City FC

4,0 14 x
Liveverslag van de heenwedstrijd Real Madrid - Manchester City, in de halve finales van de UEFA Champions League, vanuit het Estadio Santiago Bernabéu in Madrid (Spanje). Presentatie: Maarten Breckx.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 19 - Kwartfinale (terug): Bayern München - Manchester City

3,0 19 x
Verslag van Bayern München - Manchester City, terugwedstrijd van de kwartfinales, live vanuit de Allianz Arena in München (Duitsland). Commentaar: Dirk Deferme en Gilles De Bilde. Gevolgd door een uitgebreide samenvatting van de kwartfinale Inter Milaan - Benfica, vanuit San Siro in Milaan (Italië), met commentaar van Flor...
15:00

Seizoen 1, Aflevering 18 - Kwartfinale (heen): Real Madrid CF - Chelsea FC

4,5 32 x
Rechtstreeks verslag van Real Madrid - Chelsea, heenwedstrijd van de kwartfinales in de UEFA Champions League, vanuit het Estadio Santiago Bernabéu in Madrid (Spanje). Commentaar: Floris Geerts en Gilles De Bilde. Gevolgd door een samenvatting van de kwartfinale AC Milan - Napoli, vanuit het San Siro in Milaan (Italië), me...
15:00

Seizoen 1, Aflevering 17 - 1/8ste finale: Real Madrid - Liverpool

3,0 16 x
Liveverslag van Real Madrid - Liverpool, terugwedstrijd in de achtste finales van de UEFA Champions League, vanuit het Estadio Santagio Bernabéu in Madrid. Commentaar: Dirk Deferme en Gilles De Bilde. Presentatie: Maarten Breckx.
Archief