Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

UEFA Champions League

2019

Seizoen 14 - 10. GF 6: Club Brugge - Real Madrid CF

4,0 21 x
Rechtstreekse en integrale uitzending van de wedstrijd tussen Club Brugge en Real Madrid CF in de groepsfase van de UEFA Champions League. Presentator Maarten Breckx zorgt samen met analisten Jan Mulder en Marc Degryse voor de voor- en nabeschouwing van de wedstrijd. Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme.

Seizoen 14 - 9. GF 5: KRC Genk - FC Salzburg

3,0 44 x
Rechtstreekse en integrale uitzending van de wedstrijd tussen KRC Genk en FC Salzburg in de groepsfase van de UEFA Champions League.

Seizoen 14 - 8. GF 4: Paris Saint-Germain - Club Brugge

4,0 39 x
Rechtstreekse en integrale uitzending van de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Club Brugge in de groepsfase van de UEFA Champions League.

Seizoen 14 - 7. GF 3: KRC Genk - Liverpool FC

4,0 26 x
Rechtstreekse en integrale uitzending van de wedstrijd tussen KRC Genk en Liverpool FC in de groepsfase van de UEFA Champions League. Maarten Breckx ontvangt analisten Jan Mulder en Marc Degryse voor de voor- en nabeschouwing. Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme.

Seizoen 14 - 6. GF 2: KRC Genk - SSC Napoli

4,0 30 x
Rechtstreekse en integrale uitzending van de wedstrijd tussen KRC Genk en SSC Napoli in de groepsfase van de UEFA Champions League. Presentator Maarten Breckx ontvangt analisten Jan Mulder en Marc Degryse voor de voor- en nabeschouwing van de wedstrijd. Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme.

Seizoen 14 - 5. GF 1: Club Brugge - Galatasaray AS

4,5 71 x
Rechtstreekse en integrale uitzending van de wedstrijd tussen Club Brugge en Galatasaray AS in de groepsfase van de UEFA Champions League. Presentator Maarten Breckx zorgt met analisten Jan Mulder en Marc Degryse voor de voor- en nabeschouwing van de wedstrijd. Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme.

Seizoen 14 - 4. Play-Off 2: Club Brugge - LASK Linz

3,0 35 x
Rechtstreekse en integrale uitzending van de wedstrijd tussen Club Brugge en LASK Linz in de play-offs van de UEFA Champions League. Presentator Maarten Breckx volgt de wedstrijd samen met analisten Jan Mulder, Marc Degryse en Gilles De Bilde. Het wedstrijdcommentaar is van Jan Dewijngaert.

Seizoen 14 - 3. Play-Off 1: Olympiacos FC - FC Krasnodar

4,0 12 x
Rechtstreekse en integrale uitzending van de wedstrijd tussen Olympiacos en Krasnodar in de play-offs van de UEFA Champions League. Presentator Maarten Breckx ontvangt analisten Jan Mulder en Marc Degryse in de studio voor de voor- en nabeschouwing van de wedstrijd. Het wedstrijdcommentaar is van Floris Geerts.

Seizoen 14 - 2. Europese Supercup: Liverpool FC - Chelsea FC

3,0 26 x
In het Vodafone Park in Istanboel strijden Liverpool FC, winnaar van de UEFA Champions League, en Chelsea FC, winnaar van de UEFA Europa League, voor de UEFA Super Cup. Stéphanie Frappart is de eerste vrouwelijke scheidsrechter in een Europese topaffiche bij de mannen. Presentator Maarten Breckx analyseert de wedstrijd met...
24:00

Champions League Magazine Aflevering 17

4,0 47 x
Wekelijks magazine met actuele gebeurtenissen, extra-informatie en nostalgische terugblikken rond de belangrijkste clubcompetitie ter wereld. Dit magazine brengt portretjes van topvoetballers en topclubs, markante feiten, voorbeschouwingen op wedstrijden, interviews met spelers en trainers, wedstrijdanalyses en hoogtepunte...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.