UEFA Champions League

Maart 2018
23:00

Champions League Magazine Aflevering 7

4,5 8 x
Champions League Magazine Aflevering 7 van UEFA Champions League is uitgezonden op zondag 18 maart 2018 om 17:14 uur en was te zien op Q2.
2:43:00

Champions League Aflevering 8

3,0 10 x
Rechtstreekse en integrale uitzending van de terugwedstrijd tussen Barcelona en Chelsea in de achtste finales van de UEFA Champions League. Het wedstrijdcommentaar is van Peter Morren en Marc Degryse. Tom Coninx zit in de studio aan tafel met analisten Aad de Mos en Gilles De Bilde. Daarnaast is er ook een samenvatting van de terugwedstrijd tussen Besiktas en Bayern München.
2:49:00

Champions League Aflevering 7

3,0 6 x
Rechtstreekse en integrale uitzending van de terugwedstrijd tussen Manchester United en Sevilla in de achtste finales van de UEFA Champions League. Het wedstrijdcommentaar is van Jan Dewijngaert en Gilles De Bilde. Tom Coninx zit in de studio aan tafel met analisten Jan Boskamp en Marc Degryse. Daarnaast is er ook een samenvatting van de terugwedstrijd tussen AS Roma en Shakhtar Donetsk.
24:00

Champions League Magazine Aflevering 6

4,0 5 x
Champions League Magazine Aflevering 6 van UEFA Champions League is uitgezonden op zondag 11 maart 2018 om 17:13 uur en was te zien op Q2.
2:37:00

Champions League Aflevering 6

3,0 7 x
Rechtstreekse en integrale uitzending van de terugwedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Juventus in de achtste finales van de UEFA Champions League. Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme en Gilles De Bilde. Tom Coninx zit in de studio aan tafel met analisten Jan Boskamp en Herman Brusselmans. Daarnaast is er ook een samenvatting van de terugwedstrijd tussen Manchester City en FC Basel.
2:39:00

Champions League Aflevering 5

3,0 5 x
Rechtstreekse en integrale uitzending van de terugwedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Real Madrid in de achtste finales van de UEFA Champions League. Het wedstrijdcommentaar is van Peter Morren en Marc Degryse. Tom Coninx zit in de studio aan tafel met analisten Aad de Mos en Gilles De Bilde. Daarnaast is er ook een samenvatting van de terugwedstrijd tussen Liverpool en FC Porto.
24:00

Champions League Magazine Aflevering 5

3,0 4 x
Champions League Magazine Aflevering 5 van UEFA Champions League is uitgezonden op zondag 4 maart 2018 om 17:14 uur en was te zien op Q2.
Februari 2018
24:00

Champions League Magazine Aflevering 4

4,0 5 x
Wekelijks magazine met actuele gebeurtenissen, extra-informatie en nostalgische terugblikken rond de belangrijkste clubcompetitie ter wereld. Dit magazine brengt portretjes van topvoetballers en topclubs, markante feiten, voorbeschouwingen op wedstrijden, interviews met spelers en trainers, wedstrijdanalyses en hoogtepunten uit het rijke verleden van de Champions League.
2:43:00

Champions League Aflevering 4

4,0 5 x
Rechtstreekse en integrale uitzending van de wedstrijd tussen Sevilla en Manchester United in de achtste finales van de UEFA Champions League. Het wedstrijdcommentaar is van Floris Geerts en Gilles De Bilde. Tom Coninx zit in de studio aan tafel met analisten Jan Boskamp en Marc Degryse. Daarnaast is er ook een samenvatting van de wedstrijd tussen Shakhtar Donetsk en AS Roma.
2:42:00

Champions League Aflevering 3

4,0 5 x
Rechtstreekse en integrale uitzending van de wedstrijd tussen Chelsea en Barcelona in de achtste finales van de UEFA Champions League. Het wedstrijdcommentaar is van Jan Dewijngaert en Marc Degryse. Tom Coninx zit in de studio aan tafel met analisten Gilles De Bilde en Thomas Buffel. Daarnaast is er ook een samenvatting van de wedstrijd tussen Bayern München en Besiktas.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.