UEFA Nations League

Laatste aflevering
2:20:00
UEFA Nations League

Verslag van Polen - België, de vierde wedstrijd van de Rode Duivels in de UEFA Nations League, live vanuit het Stadion Narodowy (Nationaal Stadion) in Warschau. Presentatie: Maarten Breckx.

UEFA Nations League gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
2:20:00
Verslag van Wales - België, de derde wedstrijd van de Rode Duivels in de UEFA Nations League, live vanuit het Cardiff City Stadium in Cardiff. Presentatie: Maarten Breckx.
2:20:00
Na de eerste wedstrijd vorige week tegen onze noorderburen, nemen de Rode Duivels het in hun tweede wedstrijd in de UEFA Nations League op tegen Polen. Net als tegen Nederland wordt deze wedstrijd gespeeld in het Koning Boudewijnstadion (Brussel).
2:20:00
Rechtstreeks verslag van de eerste wedstrijd van de Rode Duivels in de UEFA Nations League, waarin ze het in het Koning Boudewijnstadion (Brussel) opnemen tegen Nederland. Op 8 juni spelen de mannen van Roberto Martínez hun tweede wedstrijd, ook een thuismatch. Dan komt Polen op bezoek in het Koning Boudewijnstadion.
Archief