Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

US Kitchen Nightmares

Februari 2020
50:00

Seizoen 7 - 10. Revisited

4,0 61 x
Gordon Ramsay gaat opnieuw langs bij restaurants die hij eerder heeft bezocht. Hij bezoekt onder meer de eigenwijze zussen Rita en Lisa van La Galleria 33 in Boston, Olde Hitching Post in Hanson en restaurant Prohibition Grille in Washington. Heeft Gordon het tij kunnen keren in deze zaken?
50:00

Seizoen 7 - 9. Bella Luna

3,0 29 x
Gordon Ramsay brengt een bezoek aan Italiaans restaurant Bella Luna in Easton, Pennsylvania. Eigenaresse Rosario Scollo kocht de zaak voor haar zoon Gianfranco als beloning voor het succesvol afronden van zijn koksopleiding.
45:00

Seizoen 7 - 8. Zayna - part II

4,0 14 x
Het mediterraanse familierestaurant Zayna Grill in Redondo Beach, Californië is in handen van Fay en haar nicht Brenda. Het eten is van slechte kwaliteit en het personeel ligt continu met elkaar overhoop. De eigenaressen hebben weinig vertrouwen in elkaar en zien de ander liever gaan dan komen. Chef Ramsay staat voor een f...
42:00

Seizoen 7 - 7. Zayna - part I

4,0 12 x
Gordon Ramsay buigt zich in deze aflevering over Zanya’s Flaming Grill, de zaak van Faye en Brenda in Redondo Beach. Faye heeft het gevoel dat alle last van het restaurant op haar schouders terechtkomt, wat voor spanningen zorgt. Brenda vindt dan weer dat ze niet gelijk behandeld wordt. Veel werk aan de winkel dus voor Gor...
42:00

Seizoen 7 - 6. Mangia - part II

3,0 12 x
Chef Ramsay is nog steeds te gast in Woodland Park, waar hij werd opgeroepen om een Italiaans restaurant uit de dieperik te helpen. De slechte sfeer, het slechte eten en de slechte service lijken nog niet eens het grootste probleem te zijn... Kan Gordon het tij doen keren?
42:00

Seizoen 7 - 5. Mangia - part I

4,7 28 x
Chef Ramsay trekt naar Woodland Park, waar hij wordt opgeroepen om een Italiaans restaurant uit de dieperik te helpen. De slechte sfeer, het slechte eten en de slechte service lijken nog niet eens het grootste probleem te zijn
42:00

Seizoen 7 - 4. Kati Allo

3,0 18 x
Kati Allo is een Grieks restaurant dat gelegen is in Queens en gerund wordt door het koppel Manny en Christine. Gordon Ramsay merkt al snel op dat niet enkel het restaurant in de problemen zit. Ook de relatie tussen Manny en Christine lijdt onder de dalende succes.
42:00

Seizoen 7 - 3. Old Neighborhood

3,0 9 x
In Arvada roepen Alexa en Randy wanhopig de hulp in van topchef Gordon Ramsay. Ze hebben er alles voor over om The Old Neighborhood, de zaak die ze al 25 jaar runnen, van de ondergang te redden.
55:00

Seizoen 7 - 2. Pantaleones

3,0 9 x
Chef Gordon Ramsay trekt naar Denver, waar hij een restaurantuitbater ontmoet die letterlijk is blijven steken in het verleden. Pete beweert dat zijn restaurant de beste pizza's uit Denver serveert en dat standpunt is gebaseerd op een recensie uit 1980. Al snel blijkt dat Gordon er een heel andere visie op nahoudt.
50:00

Seizoen 7 - 1. Return to Amy's Bakery

4,7 30 x
Een terugblik naar één van de restaurants die het meest opviel in de geschiedenis van het programma: Amy's Baking Company in Scottsdale. Hoe hebben Amy en Samy het voorbije jaar beleefd? Hoe gingen ze om met de vele reacties op de uitzending?
Archief