US Kitchen Nightmares

Laatste aflevering
40:00
US Kitchen Nightmares

Sterrenchef Gordon Ramsay bezoekt deze keer restaurant DownCity in het Amerikaanse stadje Providence. Hij staat voor een moeilijke opdracht en heeft een hele kluif aan eigenares Abby, die niet meteen van plan is op Gordons wensen in te gaan. Kan de chef deze koppige restaurateur...

US Kitchen Nightmares gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
41:00
Chef Gordon Ramsay trekt naar Boston en bezoekt er restaurant Davide. Frank en Anthony zijn broers en hebben de zaak samen uit de grond gestampt. Hun relatie wordt echter verzuurd door de spanningen die er binnen het team heersen. Frank en Anthony zien de toekomst van Davide niet rooskleurig in en trekken aan de alarmbel.
40:00
Restaurant Grasshopper Also bevindt zich in het dorpje Carlstadt. Gordon Ramsay treft er bij zijn bezoek de meest onzekere uitbater uit zijn carrière aan. Mitch zit helemaal aan de grond en wordt geveld door doemgedachten. Hij verliest de controle over zijn koks en over het menu dat zij tevoorschijn toveren. Gordon Ramsay ...
41:00
Gordon Ramsay trekt naar West Babylon en snelt er twee ex-diensters te hulp. Het duo kocht het restaurant Classic American om hun Amerikaanse droom te verwezenlijken, maar met $1 miljoen schulden is dat makkelijker gezegd dan gedaan. De keuken is volledig uitgeput, de zaal heeft haar beste tijd gehad en iedereen loopt op d...
40:00
Jerry en Michael runnen samen het restaurant Spanish Pavillion in Harrison, dat in 1976 opgericht werd door hun grootvader. De zaak is gelegen in een buurt die gekend is om de Spaanse eetgelegenheden en heeft het moeilijk om op te boksen tegen de concurrentie. Het eten is er volgens de klanten erg op achteruit gegaan en oo...
Seizoen 8
40:00
Amper zes maanden nadat het Italiaanse restaurant Da Mimmo in Dumont, New Jersey, de deuren opende, zit het al in slechte papieren. Met een schuldenberg van bijna 500.000 dollar kunnen Melissa Gigante en haar drie zonen Vito, Vincent en Antonio de hulp van Gordon meer dan goed gebruiken.
39:00
Restaurant In the Drink bevindt zich op een van de meest bezochte golfbanen van New Jersey. De samenwerking verloopt hier allesbehalve vlot. Ondanks de afwezigheid van de eigenaar probeert Gordon het restaurant nieuw leven in te blazen door het glansloze menu aan te pakken.
41:00
Gordon trekt naar New Jersey en gaat langs bij Bask 46. Deze gastropub is nog maar zes maanden open, maar zit nu al in slechte papieren door een temperamentvolle chef-kok en een disfunctionele menukaart.
41:00
Gordon maant twee broers aan om zo snel mogelijk hun conflicten uit te praten zodat hun restaurant weer op de rails gezet kan worden. Door hun ruzies blijven de klanten steeds vaker weg.
Archief