US Kitchen Nightmares

2019

Seizoen 7 - 5. Mangia - part I

4,5 6 x
Chef Ramsay trekt naar Woodland Park, waar hij wordt opgeroepen om een Italiaans restaurant uit de dieperik te helpen. De slechte sfeer, het slechte eten en de slechte service lijken nog niet eens het grootste probleem te zijn
42:00

Seizoen 7 - 4. Kati Allo

3,0 4 x
Kati Allo is een Grieks restaurant dat gelegen is in Queens en gerund wordt door het koppel Manny en Christine. Gordon Ramsay merkt al snel op dat niet enkel het restaurant in de problemen zit. Ook de relatie tussen Manny en Christine lijdt onder de dalende succes.
42:00

Seizoen 7 - 3. Old Neighborhood

3,0 4 x
In Arvada roepen Alexa en Randy wanhopig de hulp in van topchef Gordon Ramsay. Ze hebben er alles voor over om The Old Neighborhood, de zaak die ze al 25 jaar runnen, van de ondergang te redden. Ramsay komt voor één van de grootste transformaties uit de geschiedenis van US Kitchen Nightmares te staan.
42:00

Seizoen 7 - 2. Pantaleones

3,0 7 x
Chef Gordon Ramsay trekt naar Denver, waar hij een restaurantuitbater ontmoet die letterlijk is blijven steken in het verleden. Pete beweert dat zijn restaurant de beste pizza’s uit Denver serveert en dat standpunt is gebaseerd op een recensie uit 1980. Al snel blijkt dat Gordon er een heel andere visie op nahoudt.
42:00

Seizoen 7 - 1. Return to Amy's Bakery

4,0 4 x
Dit nieuwe seizoen van US Kitchen Nightmares start met een terugblik naar één van de restaurants die het meest opviel in de geschiedenis van het programma: Amy’s Baking Company in Scottsdale. Hoe hebben Amy en Samy het voorbije jaar beleefd? Hoe gingen ze om met de vele reacties op de uitzending?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.