Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

US Kitchen Nightmares

Seizoen 7
50:00

Seizoen 7, Aflevering 7 - Zayna Flaming Grill (Part 1)

3,0 0 x
Het mediterraanse familierestaurant Zayna Grill in Redondo Beach, Californië is in handen van Fay en haar nicht Brenda. Het eten is er van slechte kwaliteit en het personeel ligt continu met elkaar overhoop. De eigenaressen hebben weinig vertrouwen in elkaar en zien de ander liever gaan dan komen. Chef Ramsay staat voor ee...
45:00

Seizoen 7, Aflevering 6 - Mangia Mangia (Part 2)

4,0 0 x
Bij het Italiaanse restaurant Mangia Mangia in Woodland Park, Colorado gaat het in bijna alle opzichten mis. Eigenares Julie Watson heeft geen flauw idee waar ze mee bezig is en heeft daarnaast een heel kort lontje. De jonge chef-kok mist een gedegen opleiding en het eten is verre van vers. Werk aan de winkel voor Chef Ram...
50:00

Seizoen 7, Aflevering 5 - Mangia - part I

3,0 1 x
Bij Italiaans restaurant Mangia Mangia in Woodland Park, Colorado gaat het in bijna alle opzichten mis. Eigenares Julie Watson heeft geen flauw idee waar ze mee bezig is en heeft daarnaast een heel kort lontje. De jonge chef-kok mist een gedegen opleiding en het eten is verre van vers. Werk aan de winkel voor chef Ramsay.
50:00

Seizoen 7, Aflevering 4 - Kati Allo

4,0 2 x
Grieks restaurant Kati Allo is gelegen in het New Yorkse Queens en wordt gerund door echtpaar Manny en Christine. Niet alleen het restaurant, maar ook het huwelijk van de eigenaars heeft flink te lijden onder alle problemen. Chef Ramsays hulp is hard nodig om de zaak van de ondergang te redden.
50:00

Seizoen 7, Aflevering 3 - Old Neighborhood

4,0 2 x
Chef Ramsay geeft gehoor aan de noodkreet van Alexa en Randy van restaurant The Old Neighborhood. Gordon reist af naar Arvada, Colorado, en is geschokt door alle misstanden in de zaak. Om dit restaurant weer gezond te maken, zal er een van de grootste transformaties ooit in de geschiedenis van dit programma moeten plaatsvi...
50:00

Seizoen 7, Aflevering 2 - Pantaleone's

3,0 1 x
In Denver, Colorado ontmoet Chef Ramsay restauranteigenaar Pete, die duidelijk is blijven hangen in het verleden. Het familierestaurant claimt de beste pizza in heel Denver te serveren, gebaseerd op een review uit de jaren tachtig. Gordon houdt een vergelijkingstest met een eenvoudige supermarktpizza en de uitkomst daarvan...
50:00

Seizoen 7, Aflevering 1 - Return to Amy's Baking Company

4,0 2 x
Chef Ramsay reist opnieuw af naar Amy's Baking Company in Scottsdale, Arizona. Eigenaars Amy en Samy maakten het tijdens Gordons eerdere bezoek zo bont, dat dit de meest besproken uitzending werd in de geschiedenis van dit programma. Is het tij definitief gekeerd?
Seizoen 2
43:00

Seizoen 2, Aflevering 13 - Casa Roma

3,0 1 x
In Kitchen Nightmares trekt chef-kok Gordon Ramsay iedere week naar een ander restaurant. Zijn missie: een verlieslatende zaak omtoveren tot een welgeoliede, winstgevende machine.
50:00

Seizoen 2, Aflevering 12 - Cafe 36

3,0 2 x
Met een gemiddelde van elf klanten per dag en een chef die weigert te communiceren, ziet de toekomst van Cafe 36 er allesbehalve rooskleurig uit.
50:00

Seizoen 2, Aflevering 11 - Sante la Brea

4,0 0 x
Restaurant Santa la Brea wordt geleid door een incompetente manager en diens twee zonen, die het allemaal maar weinig kan schelen. En de chef-kok van de zaak ontbreekt het duidelijk aan inspiratie. Kan Gordon deze zaak weer op de kaart zetten?
Archief