Verslaafd

Verslaafd herbekijken

Seizoen 1
37:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Aly

3,9 52 x
Aly is 53 jaar, moeder van twee kinderen en al 35 jaar zwaar verslaafd aan heroïne en cocaïne. Haar kinderen Cas en Esmee wonen bij hun vader, maar de laatste twee jaar woont dochter Esmee (18) opnieuw bij haar in om haar te verzorgen. Aly takelt snel af en iedereen vreest het ergste als er nu niet wordt ingegrepen.
37:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Andrew

4,0 33 x
Andrew is nog maar een half jaar vader van een mooie dochter. Ondanks dit grote geluk lukt het hem niet om te stoppen met drinken en cocaïne gebruiken. De gevolgen van zijn verslavingen zijn groot voor het jonge gezin. Als hij onder invloed is, gaat hij namelijk ook gokken waardoor de schulden enorm oplopen. Zijn broer Gra...
37:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Dennis

4,0 42 x
De 38-jarige Dennis is al van zijn zestiende verslaafd aan cocaïne. Sinds tien jaar deelt hij zijn leven met Ton, maar ook tegenover hem blijft Dennis ontkennen dat hij een verslaving heeft. Ton heeft zelfs stiekem een camera op het toilet geïnstalleerd om Dennis op heterdaad te betrappen. Ton kan de leugens niet meer aan ...
55:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Fanny

4,6 115 x
Fanny is verslaafd aan crack en oxycodon. Ze is opgegeven door haar 20-jarige dochter Joanita die haar moeder terug wil. Want zij is grootgebracht bij haar oma, Fanny's moeder. Fanny woont nu al negen jaar op een kamertje bij een ex, waar ze continu gebruikt. Haar dochter en moeder vrezen voor haar leven. Het is tijd om in...
Seizoen 6
55:00

Seizoen 6, Aflevering 8 - Timo

3,0 80 x
De 25-jarige Timo gebruikt al twee jaar lang dagelijks cocaïne. Hij is veel gaan gebruiken na de plotselinge dood van zijn vader. Zijn vrienden en familie kunnen hem niet meer bereiken, dus iedereen hoopt dat een interventie een wake-upcall zal zijn voor hem.
40:00

Seizoen 6, Aflevering 7 - Enrico

4,3 80 x
Enrico is verslaafd aan cocaïne en werd door zijn ouders op zijn twintigste het huis uitgezet. Hij komt wel nog iedere week bij zijn ouders eten en zijn moeder doet zijn was. Dit om hem een beetje in de gaten te houden. Maar eigenlijk zien ze hem alleen maar aftakelen.
Seizoen 1
42:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Gert

3,0 75 x
Gert is al meer dan 20 jaar verslaafd aan alcohol. Zijn familie wil dat hij stopt met drinken en schakelt daarom de hulp in van Peter van der Vorst en Maarten Dammers.
42:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Niels

3,0 34 x
Niels is zwaar verslaafd aan gamen en zijn familie is bang dat het fout afloopt. Niels speelt soms heel de nacht door op zijn gamecomputer en wordt er agressief van. Zijn familie vond het hoog tijd voor een interventie.
42:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Kenny

3,0 32 x
Kenny is al jaren verslaafd aan GHB. Zijn familie is erg bezorgd en bang om hem kwijt te raken. Ze hopen dat Peter en Maarten een oplossing kunnen bieden voor Kenny.
Seizoen 7
36:00

Seizoen 7, Aflevering 5 - Nies

4,0 39 x
De 56-jarige Nies is moeder van twee kinderen. Sinds haar scheiding twaalf jaar geleden gaat het steeds slechter met haar. Door haar alcoholverslaving isoleert ze zichzelf en zoekt ze ruzie met vriendinnen. Bovendien vertelt ze haar dochter geregeld dat ze uit het leven willen stappen. Haar vriendinnen slaken een noodkreet.
Archief