Wales - Land Of The Wild

Wales - Land Of The Wild herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 4 - The Gathering Storm

3,0 38 x
De herfst is aangebroken, het seizoen waarin alles verandert. Er beweegt veel in het dierenrijk en er wordt volop strijd geleverd voor de geschikte partner om mee te paren. Maar veel tijd is er niet, want de winter staat om de hoek. Bekijk aflevering 4 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Seizoen 1, Aflevering 3 - The Heat Is On

3,0 41 x
Het is zomer en een hittegolf trekt over het land. Dit is het seizoen van de extremen in Wales, het ideale moment voor kleinere en exotischere diersoorten om te schitteren. Bekijk aflevering 3 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Seizoen 1, Aflevering 2 - The Trials Of Spring

3,0 43 x
De lente is volop bezig, het is de zonnigste tijd van het jaar in Wales. Dit is eigenlijk de beste periode voor de dieren, maar er heerst een race tegen de klok om te paren en de vijand ligt volop op de loer. Bekijk aflevering 2 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Seizoen 1, Aflevering 1 - The Return Of The Sun

3,0 30 x
De eerste lentedag is aangebroken, maar de winter laat zich nog voelen, want het landschap is bedekt met een sneeuwlaag. Maar wanneer de zon zich eindelijk laat zien, komt het broedseizoen dan toch op gang. Bekijk aflevering 1 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Archief