Wat Als?

Laatste aflevering
28:00
Wat Als?

Compilatie van de beste en absurdste sketches uit het derde seizoen.

Wat Als? gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 3
28:00
Compilatie met de meest absurde en hilarische sketches uit het derde seizoen.
22:00
Koen De Graeve ontdekt hoe het is om de laatste man op aarde te zijn. Charlotte Vandermeersch haalt haar beste dansmoves boven om zo een antwoord te vinden op de vraag: wat als volksdansen sexy was? Robrecht Vanden Thoren gaat dan weer op zoek naar een gepaste bijnaam voor zichzelf als koning.
24:00
Bert Haelvoet zit opgescheept met een erectie die geluid maakt. Mauro Pawlowski bewijst van zijn kant dan weer dat blokfluiten ook sexy kunnen zijn. Ruth Beeckmans laat zich van haar meest sarcastische kant zien.
25:00
Wat als je gynaecoloog het leuker wou maken? Allemaal goed en wel, maar Charlotte Vandermeersch voelt zich toch niet zo op haar gemak. Wat als mannen altijd kinderen bleven? Ben Segers en Nico Sturm doen alvast hun uiterste best om daar een passend antwoord op te vinden. En wat als je moest leven met een lachband?
27:00
Wat als je toch wraakzuchtig was? Peter Van den Eede laat zien dat wraak ook zoet kan zijn. Wat als teleportatie bestond? Het zou zonder twijfel enorm handig zijn, maar Bruno Vanden Broecke ondervindt er toch ook de negatieve gevolgen van. En wat als kinderopvang veel duurder was? Ruth Beeckmans en Ben Segers hebben er de ...
25:00
Wat als je verliefd was op je dokter? Nico Sturm kan ervan meespreken en haalt alles uit de kast om zijn dokteres te versieren. Charlotte Vandermeersch en Koen De Graeve zouden niets liever willen dan hun huwelijk te laten plaatsvinden in de kerk, maar wat als de pastoor het beu was? En wat als Satan aka Jeroen Perceval oo...
25:00
Wat als je op het juiste moment op de juiste plek was? Wat als mannen echt altijd goesting hadden? Wat als de politie echt je vriend wou zijn? En wat als de verzuurde Vlaming gelijk had? Met: een gastrol voor de Belgische rockband Triggerfinger.
26:00
Wat als muggen nog irritanter waren? Haast onmogelijk, maar Ruth Beeckmans en Ben Segers gaan op zoek naar het antwoord. Een klein land heeft zo zijn charmes, maar wat als iedereen Luxemburg was vergeten? Peter Van den Eede ondervindt er de negatieve gevolgen van. Woordspelingen zijn grappig, maar soms ook heel erg flauw. ...
26:00
Barbara Sarafian schittert als ex-vrouw van Godfried van Bouillon, Nico Sturm, Ben Segers en Bruno Vanden Broecke gedragen zich als pauwen en Matteo Simoni en Charlotte Timmers bestrijden het ongedierte in huis.
Seizoen 2
23:00
Aflevering 4 (jaargang 2) van het sketchprogramma.
24:00
'WAT ALS?' neemt de kijker mee naar het leven zoals het nét niet is. In de wereld van 'WAT ALS?' zorgen kleine wijzigingen, omkeringen of overdrijvingen ervoor dat je in een totaal nieuwe realiteit terecht komt, soms met verregaande consequenties!
23:00
Wat als wapens zwaarder waren? Wat als de gsm al vroeger bestond? Dit zijn maar enkele van de vragen die worden beantwoord door Bruno Vanden Broecke, Koen De Graeve en de rest van de 'Wat Als?'-cast.
24:00
Wat als de nieuwe paus een hond was? Dat is slechts een van de vragen die door middel van sketches ludieke antwoorden krijgen. Het team krijgt in dit nieuwe seizoen hulp van Koen De Graeve en heel wat gastacteurs.
Seizoen 1
28:00
Wat als Barbie een echte vrouw was? Wat als ringtones hits werden? En wat als iedereen dacht zoals een vlieg?
25:00
Sketchshow waarin elke sketch een antwoord geeft op een zotte vraag. Elke vraag begint met 'Wat Als?'
23:00
M.m.v. onder meer Ben Segers, Bert Haelvoet, Bruno Vanden Broecke, Charlotte Vandermeersch, Günther Lesage, Nico Sturm, Robrecht Vanden Thoren, Ruth Beeckmans, Luc Nuyens, Sara De Bosschere.
22:00
M.m.v. onder meer Ben Segers, Bert Haelvoet, Bruno Vanden Broecke, Charlotte Vandermeersch, Günther Lesage, Nico Sturm, Robrecht Vanden Thoren, Ruth Beeckmans, Luc Nuyens, Sara De Bosschere.
22:00
Ga mee naar het leven zoals het nét niet is. Naar een wereld waar kleine wijzigingen, omkeringen of overdrijvingen ervoor zorgen dat je in een totaal nieuwe realiteit terechtkomt.
22:00
Deze keer o.a.: 'Wat als Beethoven Elise niet kon uitstaan?' en 'Wat als het groot dictee nog bestond in 2030?'
Archief