Weg zijn wij

Afleveringen

25 december 2016

4,5 41 x
Deelnemers: Cath Luyten, Bill Barberis en Britt Van Marsenille. Bill gaat naar de kerstmarkt, Cath wil ijsberen en Cath organiseert een kerstdiner.

Kerstsfeer in de auto

4,0 46 x
Op weg naar de activiteit van Cath, last zij een muzikaal momentje in. Samen met Britt en Bill zingen ze de sterren van de hemel op diverse kerstklassiekers.

Ijsberen in Dendermondse

3,0 20 x
Britt Van Marsenille daagt Bill en Cath uit om hun grenzen te verleggen. Samen met de Dendermondse ijsberen springen ze het ijskoude water in.

Kerstdiner en vuurlopen in de Groene Gordel

3,0 24 x
Voor Cath betekent Kerst vooral “samen zijn”. Ze organiseert een kerstdiner en nodigt ook een aantal vrienden uit.

Kuieren op de kerstmarkt van Brussel

3,0 17 x
Bill Barberis wacht zijn weekendgenoten Cath Luyten en Britt Van Marsenille op op de Kerstmarkt Winterpret in hartje Brussel.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.