Welkom Bij K3

Laatste aflevering
Welkom Bij K3

De flat van Hanne, Marthe en Klaasje is helemaal ingericht. Er is wel nog een laatste doos met een speciale boodschap.

Welkom Bij K3 gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Onder een groot doek vinden Hanne, Marthe en Klaasje een mooie piano. Ze ontdekken een onbekend talent van Klaasje. In een doos vol foto's merken ze dat K3 al heel wat plaatsen heeft bezocht.
Langzaam maar zeker begint de flat van Hanne, Marthe en Klaasje vorm te krijgen. Er zijn al heel wat dozen uitgepakt, maar er blijven nog heel wat fijne herinneringen over. Zo heeft K3 enkele leuke films en musicals gemaakt. Ook op het kleine scherm waren ze te bewonderen in fijne programma's, zoals 'Hallo K3!'.
Marthe, Hanne en Klaasje zijn nog steeds dozen aan het uitpakken. De K3'tjes delen hun favoriete momenten met de kijkers. Maar dan ontdekken de meisjes een mysterieus doosje en al snel blijkt dat je toch altijd voorzichtig moet zijn met spullen uit het verleden.
Hanne, Klaasje en Marthe arriveren in hun nieuwe flat. Al snel ontdekken ze dat er heel wat dozen van de vorige eigenaars zijn achtergebleven. In de eerste doos vinden ze al meteen een verwelkomingsbrief. Alle dozen blijken spullen en herinneringen te bevatten uit de rijke geschiedenis van K3. De meisjes ontdekken dat er o...
Archief