Wickie de Viking

Wickie de Viking herbekijken

Seizoen 1
09:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - Faxe en de walvis

3,0 18 x
De Vikingen zijn net ontsnapt aan de piraten. Halvar stuurt Faxe en Vic aan land om op een hoog punt te kijken of ze Sven nog ergens zien. Dan vinden ze een aangespoelde jonge walvis. Faxe duwt het dier terug de zee in en is verdrietig als hij er achter komt dat hij hem niet kan houden.
10:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - Op goed geluk

4,0 17 x
Halvar denkt dat de Goden hem niet meer gunstig gezind zijn. Hij beweert dat hij nooit nog geluk zal hebben. Dat komt wel heel erg ongelegen. Net nu Thorhold Boomstronk Halvar heeft uitgedaagd om de nieuwe chef te worden van Flaken.
10:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Het oordeel van Thor

4,0 12 x
De Vikings hebben hout nodig en dus hakken ze een willekeurige boom om. Al snel blijkt dat deze boom niet zo gewoon is. Het is een heilige boom! De druïden veroordelen Halvar. Hij zal zijn baard moeten scheren!
10:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Gedaanteverwisseling

3,0 12 x
Halvar heeft de kopjes van Ylva kapot laten vallen. Hij wil meteen uitvaren om een discussie te voorkomen. Dan ontdekken ze een vlek op zijn gezicht. De vikingen denken dat het een teken van de goden is en dat Halvar nu van vorm kan veranderen. Wickie weet dat het niet waar is en zorgt ervoor dat het goedkomt zonder dat ie...
10:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Halvar op de proef

3,0 15 x
De Vikings bezoeken de Regeneilanden. Hier komen ze oog in oog te staan met stoere Britse vrouwen. Op de Regeneilanden zijn de vrouwen de baas. Halvar wordt onderworpen aan drie zware proeven! Gelukkig is er Wickie om hem bij te staan.
10:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Dagda's toverpot

3,0 16 x
De Vikings ruiken een overheerlijke geur. Ze besluiten hun neus te volgen en belanden zo in IJsland. Daar ontmoeten ze Rägnär die lekkere worstjes aan het bakken is. Maar Rägnär is niet erg blij met het bezoek van de Vikings.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Pas op voor de wolf

3,0 10 x
Wickie, Ulme en Faxe gaan bessen plukken in het bos. Opeens vindt Faxe een wolvenjong. Hij heeft een nieuw speelkameraadje gevonden. Maar mama wolf vindt dit helemaal niet zo grappig.
10:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Hoor, de wind waait

3,0 28 x
De Vikingen zijn aan boord van de Drakkar. Ze moeten snel aan eten en drinken komen, anders vergaan ze van honger en dorst. Dan ontdekken ze een eiland. Ze koersen er op af. Het is het eiland van de Windvorstin, die met haar holle bolle blaasbalg de Vikingen weg probeert te blazen. De Vikingen zien de blaasbalg aan voor ee...
10:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Het monster

4,0 11 x
De Vikingen hebben net flink lopen plunderen en zijn op weg naar huis als ze in een storm terechtkomen. Helaas komen ze ook in het territorium van het monster Bessie Hongermond terecht. Later blijkt Bessie een grote opstapeling van wrakhout. Als Sven er weer aan komt om de Vikingen aan te vallen verzint Vic een plan.
10:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Hout afkloppen

3,0 10 x
Halvar komt terug met een enorme vracht hout terwijl Vic allemaal flesjes aan ziet spoelen. Als hij er een opent vindt hij een roep om hulp van een dame in nood. Halvar gaat er met een aantal vikingen op uit om haar te redden. Eenmaal daar aangekomen blijkt het een valstrik te zijn van Sven. Vic verzint een plan met het po...
Archief