Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Wittekerke

Seizoen 2003
50:00

Seizoen 2003, Aflevering 69

4,0 3 x
Georges is er niet over te spreken dat Nathalie en Thibault samen de nacht hebben doorgebracht. Max gelooft niet dat Kevin over de capaciteiten beschikt om als volwaardig agent te functioneren. Nikki is overtuigd van het tegendeel en ze doet een goed woordje voor Kevin bij de burgemeester.
50:00

Seizoen 2003, Aflevering 70

4,0 3 x
Frank heeft gisteren zijn kat gestuurd voor het etentje met Nellie en Jean-Paul. Meer zelfs, hij is helemaal niet naar huis gekomen. Ilse vindt dit onrustwekkend. Jelle vindt dat zijn vriendin overdrijft, tot blijkt dat zijn pa ontvoerd is. Celine pleit er bij haar vader voor om Thibault een fatsoenlijk voorstel te doen.
50:00

Seizoen 2003, Aflevering 71

3,0 2 x
Nathalie trekt zich de ontvoering van Frank ontzettend aan en ze is niet weg te slaan uit het politiekantoor. Jan vindt het niet kunnen dat Elke in het ziekenhuis kampeert en hij geeft haar een niet mis te verstane waarschuwing. Nikki motiveert Kevin om door te zetten en hard te studeren voor het politie-examen. Julia neem...
50:00

Seizoen 2003, Aflevering 72

4,0 2 x
Nathalie heeft achterhaald waar Frank vastgehouden wordt. Wanneer ze haar echtgenoot wil bevrijden, maakt ze een zware val en verliest het bewustzijn. Max verdenkt er Kevin van zijn handboeien te hebben verstopt. Jean-Paul laat zijn bureau thuis installeren om meer tijd met Nellie te kunnen doorbrengen.
50:00

Seizoen 2003, Aflevering 73

3,0 2 x
Inspecteur Olivier legt Frank op de rooster over zijn ontvoering en ondertussen voelt Angele haar nichtje aan de tand. De burgemeester vindt dat Nathalie niet achter de ontvoerders had mogen gaan, maar is opgetogen dat er eindelijk een verzoening tussen het koppel in de lucht hangt. Elke haalt samen met Jelle haar spullen ...
50:00

Seizoen 2003, Aflevering 74

4,0 1 x
Jean-Paul denkt er niet aan om zijn pokeravondje te schrappen voor een etentje met Georges en Angele. Phaedra is razend omdat haar collectie niet onder haar naam in de winkelrekken zal hangen. Op de hulp van Thibault kan ze dit keer niet rekenen. Nathalie moet bekomen van het nieuws dat ze zwanger is.
50:00

Seizoen 2003, Aflevering 75

3,0 3 x
Max heeft vernomen dat Elke nog altijd depressief is en hij gaat met haar praten. Hij geeft haar echter geen hoop op een verzoening, want van zijn kant is het vertrouwen volledig weg. Julia en Raymond hebben besloten om vandaag hun grote geheim op te biechten aan Raf en Joke.
50:00

Seizoen 2003, Aflevering 76

3,0 1 x
Julia kan het plotse overlijden van Raymond niet verwerken. Haar omgeving vermoedt dat ze echt verliefd is geworden op de kasteelheer en daarom zo'n groot verdriet heeft. Kevin studeert keihard voor het politie-examen. Phaedra is nog altijd razend omdat ze contractueel gebonden is aan de Nederlander Joop. Ze voelt zich doo...
50:00

Seizoen 2003, Aflevering 77

3,0 2 x
Merel is ontroerd omdat er iemand bloemen op het graf van Medi heeft gelegd en ze probeert uit te vissen wie dat gedaan heeft. Jan gaat op vraag van Thibault met Phaedra praten en hij probeert de ontwerpster aan het verstand te brengen dat ze haar carrière vergooit als ze zich niet aan het contract met Joop houdt.
50:00

Seizoen 2003, Aflevering 78

3,0 2 x
Nathalie hoopt om samen met Thibault de baby op te voeden, maar hij voelt er niets voor om papa te worden én al helemaal niet om met een zieke vrouw samen te leven. Zijn eerlijkheid komt zeer hard aan. Jan heeft Phaedra kunnen overtuigen om zich aan het contract met de Nederlander Joop te houden, maar dat betekent niet dat...
Archief