Wittekerke

Augustus 2018
51:11

Aflevering 1

3,0 13 x
In Wittekerke wordt jacht gemaakt op Stef, die Max heeft neergeschoten. Vooral Geert, die zich schuldig voelt om wat er met zijn collega gebeurd is, wil Stef koste wat het kost te pakken krijgen. Ondertussen helpt Tanja haar broer een schuilplaats zoeken. Ze kan nog steeds niet geloven dat Stef zoveel mensen leed heeft aangedaan. Marcel en Naomi bereiden hun huwelijk voor. Tante Jos zou zichzelf niet zijn als ze niet zou proberen hier een stokje voor te steken...
48:18

Aflevering 10

4,0 1 x
Bart en Veerle bereiden zich voor op hun eerste nacht samen. Katrien is net zoals Georges druk bezig met de organisatie van de vrijgezellenfuif. Georges en Magda geven onderdak aan Victor, de broer van Naomi die voor het huwelijk naar Wittekerke is afgezakt. Net nu iedereen dacht dat tante Jos de strijdbijl begraven had, blijkt ze toch nog iets in het schild te voeren om het huwelijk van Marcel en Naomi te boycotten. Astrid denkt dat de baby op komst is, maar het is vals alarm.
51:03

Aflevering 11

4,0 3 x
Vandaag trouwen Naomi en Marcel. Maar de bruidegom bevindt zich op de ferry naar Dover en het ziet er niet naar uit dat hij nog op tijd in Wittekerke zal geraken. Zowel Bart als Bob hebben na de laatste ontwikkelingen niet veel zin om Nellie en Veerle nog onder ogen te komen. Noami is in de wolken als ze verneemt dat Marcel haar broer heeft uitgenodigd. Ondertussen worden Chris en Georges erg ongerust. Ze durven Noami niet te vertellen dat Marcel nergens te vinden is...
49:23

Aflevering 12

4,0 2 x
Marcel heeft nog een verrassing voor Naomi. Katrien wil een auto kopen en krijgt van iedereen raad. Tussen Bart en Veerle is het nog altijd koude oorlog. Nellie is kwaad op Frank omdat hij Klaartje beloofd heeft dat ze bij zijn ouders op vakantie mag gaan. Magda voelt zich aangetrokken tot Victor. Tanja is in alle staten wanneer ze ontdekt dat Alex haar gebruikt om wraak te nemen op zijn vader. Bob probeert een afspraak te maken met Nellie. Greet krijgt een ongeluk.
50:53

Aflevering 13

3,0 1 x
Greet heeft haar handen verbrand. Geert helpt haar en zorgt er ook voor dat de boot klaar geraakt. Nellie is niet gelukkig met het bezoek van Bob en Frank. Tanja wil Alex niet meer zien en neemt afscheid. Bart verneemt dat zijn stiefvader een ongeluk heeft gehad. De man zou het ontzettend op prijs stellen mocht Bart hem helpen in de varkenskwekerij. Victor doet Magda een voorstel.
54:23

Aflevering 14

4,0 1 x
Max wil graag in de plaatselijke voetbalploeg spelen, maar Marcel is niet echt enthousiast. Tante Jos belooft om een goed woordje voor hem te doen. Victor blijft Magda verwennen en wil dat ze met hem meegaat. Bart krijgt bezoek van zijn stiefmoeder. De tiener overweegt om met haar mee te gaan. Bob heeft het moeilijk met deze beslissing. Klaartje mag met Franks ouders mee naar Disneyland. Nellie verzet zich hiertegen. Katrien wordt bij de Duingalm bedankt voor bewezen diensten en gaat terug in h...
53:23

Aflevering 15

4,0 4 x
Nellie wil niet dat haar dochtertje met haar ex-schoonouders naar Disneyland gaat. Klaartje zet Nellie onder druk om toch haar toelating te geven. Victor wacht nog steeds op een antwoord van Magda. Hij is vastbesloten Wittekerke te verlaten, zelfs al wil ze niet met hem mee. Simon keert naar Witterkerke terug. Greet krijgt haar afgewerkte boot te zien. Georges gelooft zijn oren niet als Magda hem vertelt wat er gebeurd is. Jeanne is teleurgesteld als ze verneemt dat Bart toch bij Bob wil blijv...
54:04

Aflevering 16

4,0 1 x
Bob is ontroerd als hij verneemt dat Bart zijn naam wil overnemen. Klaartje vertrekt naar Disneyland. Georges is nog steeds spoorloos. Magda maakt zich zorgen. Katrien wil een karaokewedstrijd organiseren in het café. Bart schrijft zich in om samen met Elke een nummer te zingen. Marcel heeft weinig vertrouwen in Katriens plan. Geert doet een bizarre ontdekking als hij Tuur afhaalt om te gaan biljarten. Chris en Astrid wachten nog steeds op de baby.
48:52

Aflevering 17

4,0 3 x
Nellie besluit haar ex-man een lesje te leren wanneer hij zich neerbuigend uitlaat over huisdokters. Veerle heeft het moeilijk met Barts belangstelling voor Elke. Hij heeft trouwens steeds meer geld nodig om Elke te onderhouden. Magda verwijt Georges dat hij niet weet wat romantiek is. Hij is vastbesloten het tegendeel te bewijzen. Geert maakt zich steeds meer zorgen over Tuur. Simon trekt er als reporter van “De Duingalm” op uit.
54:25

Aflevering 18

4,0 1 x
De poets die Nellie haar ex-man gebakken heeft, dreigt zich tegen haar te keren. Geert vraagt Georges om met Felicia, de echtgenote van Tuur, te gaan praten. De agent doet dit, maar Felicia weigert alle hulp. Bart vertelt Bob dat zijn auto gestolen werd. Greet stelt aan Simon voor om zijn dagboek over zijn ziekte te publiceren. Veerle wil Bart jaloers maken en gaat met Max uit.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.